Ting jeg købte i Japan #2

Endnu et indlæg om souvenirs jeg købte i Japan – selvom dette indlæg teknisk set ikke handler om noget jeg har købt, da det faktisk var en gave jeg fik af Rene. Jeg har tidligere skrevet et indlæg om mine kimonodolls, så det kommer nok ikke som nogen overraskelse for nogen at jeg var nødt til at få en lille trædukke med hjem fra Japan – at jeg så var så heldig og forkælet at Rene endda ville forære mig en, så den blev ekstra speciel, var bare helt fantastisk.

Endnu engang var det virkelig noget jeg kunne købe mig helt fattig i, men hvor jeg holdt igen. Sidst jeg var i Japan købte jeg kun én dukke, og jeg har besluttet mig for at jeg kun vil bringe en dukke med hjem fra Japan pr. gang, for at holde det som en lidt speciel ting, og så hver dukke kan symboliserer hver en rejse.

Den smukke kimonodoll jeg har bragt med mig hjem fra Japan denne gang, er lidt anderledes end resten af min samling; det er min første langhårede kimonodoll. Jeg syntes simpelthen den er så fin, og jeg er så taknemlig over, at Rene ville give mig sådan en fantastisk gave med hjem fra Japan.

Læs også…

+ Ting jeg købte i Japan #1

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Ting jeg købte i Japan #2

  1. Er vild med hende!! <3 Og god idé at have en dukke per rejse – endnu en af mange grunde til snart at tage afsted igen! :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.