Vægt-update #14: – 0,9 Kg

Tre ugers ferie er slut, og jeg er tilbage ved den sunde livsstil igen. Jeg har opnået mit mål under sommerferien, som var at holde min vægt trods ferie. Det er lykkedes. Jeg har endda tabt 900 gram. Jeg har ellers spist hvad jeg ville, men det kan være at jeg har spist mindre end jeg plejer, pga. varmen? Det er ikke til at sige hvad der lige har gjort udfaldet, men jeg er i hvert fald glad for at det har lykkedes mig at undgå at tage på, trods sommerferie.

Det kommer til at være lidt en hård uge, hvad angår vægten. I dag har jeg været i byen og spise, hvor der primært er blevet serveret hvidt brød og den slags. I morgen skal jeg også ud og spise om middagen med min familie, og desuden til en 25 års fødselsdag om aftenen hvor jeg gætter på at der sikkert også bliver serveret lækkert mad – og desuden alkohol som heller ikke ligefrem er godt for vægten. Jeg må bare være ekstra standhaftig resten af ugen, nu hvor min weekend mildest talt bliver ret usund.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kgUge 18:Uge 23
Fre d. 03/08: 71,5 kg (-0,7 kg)Uge 19:Uge 24
Fre d. 10/08: 71,3 kg (-0,2 kg)
Uge 20:Uge 25
Fre d. 07/09: 70,4 kg (-0,9 kg)
Uge 21:uge 26
Uge 17:Uge 22:Samlet vægttab: – 18,3 kg

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Vægt-update #14: – 0,9 Kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.