Vægt-update #25: – 0,6 Kg

Trods knap en uge i henholdsvis København og Sverige, hvor jeg stort set kun har levet af grillmad og slik, har jeg tabt mig. Jeg tænker at den (formodet) madforgiftning jeg fik hevet med mig hjem på turen hjem fra Sverige (jeg var ikke den eneste der blev syg efter det måltid), måske kan have spillet en rolle.

Vægten siger 64 kg i dag. Det betyder at jeg at jeg har tabt 600 gram – ca. 300 gram i gennemsnittet om uge, som ellers er min plan. Skønt, taget i betragtning af at jeg virkelig ikke har tænkt over hvad jeg har stoppet i hovedet.

Jeg syntes fortsat ikke at jeg ser de store forandringer på min krop. Jeg er i øjeblikket inde i en periode hvor jeg overhovedet ikke kan se at jeg taber mig. Når jeg ser mig i spejlet tænker jeg endda ofte, “hmm, det kunne godt se ud til at jeg har taget på i denne uge”. Jeg ved ikke om det er på grund af at jeg har sat tempoet meget ned i mit vægttab, eller om det bare er fordi psyken ikke helt kan følge med. Det kan også være at det er fordi jeg lige nu taber mig på nogle underlige steder man ikke rigtig ligger mærke til, og ‘fedtbæltet’ på maven derfor virkelig er status quo.

Af gode nyheder kan jeg dog fortælle at mit hårtab er blevet en smule mindre massivt! Om det er på grund af at jeg spiser tonsvis af kosttilskud der lover fyldigere hår, eller fordi jeg valgte at sætte tempoet ned på mit vægttab er svært at afgøre. Jeg tror dog at det er en kombination. Jeg er i hvert fald bare lykkelig over at hårtabet er blevet mindre, og mit hår langsomt begynder at se sundere ud igen.


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kgUge 30:Uge 35:
Fre d. 23/11: 64,6 kg (-0,7 kg)Uge 31:Uge 36:
Fre d. 07/12: 64 kg (-0,6 kg)
Uge 32:Uge 37:
Uge 28:
Uge 33:Uge 38:
Uge 29:
Uge 34:Samlet vægttab: – 24,7 kg

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.