Undskyld byggerodet… igen!

Ja nogen har måske opdaget at jeg i går kom til poste en masse volapyk på min Facebook og Twitter. Jeg beklager. Det er fordi jeg sidder og roder med nogle nye plugins, og sidder og kigger på tips og tricks til hvordan man sætter ens indlæg mere lækkert op… Og vupti, så kom jeg til at sætte mine små projekter til auto post!

Generelt var min side lidt rodet af og til i går. Det er fordi jeg sidder og roder med et layout, og da det ikke rigtigt vil køre på min lokalhost, er jeg nødt til at afprøve den af og til online, hvilket for det meste ser lidt funky ud, når jeg er midt i et kodningsprojekt.

Jeg roder stadig med et nyt design til siden. Den trænger, og på en eller anden måde syntes jeg også altid at et nyt layout oser af “frisk start”, hvilket bloggen virkelig har brug for. Jeg vil derfor på forhånd gerne undskylde for rodet der formentlig vil være on and off på siden i perioden hvor jeg stadig slås med mit projekt!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.