Sneen er kommet til Tollestrupgaard her i starten af marts. Jeg er træt af det, for det gør sgu egentlig livet en smule mere besværlig – men hestene ser ud til at syntes det er lidt af en fest, så det sætter i det mindste et smil på læberne. Det er utrolig hvad sådan et par skøre – og ikke mindst dejlige – dyr kan gøre for ens humør, velvære og psyke.

Mine to fantastiske drenge – Ravel og Vidar. Hvem kan ikke blive andet end i godt humør af at kigge på dem? Selv på de sværeste dage kan de næsten altid bringe noget lys og glæde i mit liv… Og svære, mørke dage kommer man nok aldrig helt udenom når man lider af kroniske smerter, som jeg. Så er det godt at man har massere lysstråler på fire ben, i sin tilværelse.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.