Jeg har taget et bevidst valg, om at jeg ikke ønsker reklamer på min hjemmeside i form af bannere, billeder mv. Dette skyldes at jeg selv finder det rodet, og forstyrrende for bloggens primære indhold – og det vil jeg ikke udsætte mine læsere for. Når det så er sagt, så vil jeg gerne fremhæve, at jeg gerne indgår samarbejde på måder som gavner begge parter. Dette betyder at jeg gerne indgår aftaler omkring gæsteindlæg, giveaways, sponsorgaver mv.

Modtager jeg sponsorgaver, som skal testes, og anmeldes vil det blive min sandfærdige holdning, som kommer til udtryk i indlægget om produktet. Jeg vil altid gå ind til opgaven med en positiv indstilling, og gøre mit bedste for at vores samarbejde bliver en god og brugbar oplevelse for alle parter.

Giveaways vil forgå på de præmisser, som vi i fællesskab finder frem til, og vil altid opfylde de krav som i måtte have til hvorledes dette afvikles. Opstilles en giveaway indenfor en bestemt tidsperiode, vil denne altid blive opfyldt.

Har min blog relevans for din virksomhed, eller ønsker du blot at høre mere om, hvordan et samarbejde mellem os vil kunne gavne din virksomhed, er du velkommen til at kontakte mig her.