Tilbage i 2007 købte jeg domænenavnet Microcut.dk. For at være mere præcis, var det d. 11/04-2007. Forinden havde jeg haft utallige hjemmesider, på gratis hjemmesider som fx. webbyen (jeps, der var faktisk en tid, hvor der var noget der var gratis). Interessen for hjemmesider startede allerede som 10 årig, og kun blomstret siden da.

Microcut.dk har altid været mit frirum. Det sted jeg har kunne skrive mine oplevelser, tanker, og holdninger ned. Selv om bloggen er et personligt projekt, som eksisterer mere eller mindre, udelukkende for min egen skyld, er alle som tilfældigvis kommer forbi, velkomne til, at lægge en kommentar eller mail.

Gamle layouts

Indholdet her under rækker ikke frem til i starten da jeg oprettede siden i 2007. Designsne starter altså fra januar 2008 og fremefter. Kommentarerne som står udfor designet, er det som jeg skrev om layoutet, da jeg lagde det op, og repræsentere derfor hvad jeg tænkte dengang, og ikke nødvendigvis hvad jeg tænker om layoutet nu.

Hexagon


Sat op

Taget ned

Lavet af

07/01-2018 08/01-2019 Simone Møller

Kommentarer

Jeg laver sjældnere og sjældnere nye designs, derfor var det vigtigt for mig at lave et layout i nogle farver der er til at holde ud til at kigge på i en længere periode. Jeg har prioriteret ‘content’ området, og gjort mit bedste for at gøre det behageligt at læse de enkelte indlæg.

Sprinkle


Sat op

Taget ned

Lavet af

06/05-2014 07/02-2018 Simone Møller

Kommentarer

Det nye design er farvefuldt, og sommerligt. Det er responsive (optimeret til iPhone, pc, og iPad). Jeg er tilfreds med layoutet, og det vil formentlig blive på bloggen det næste års tid.

Simplicity


Sat op

Taget ned

Lavet af

08/06 -2013 06/05 – 2014 Simone Møller

Kommentarer

Så kom der endelig et nyt design op. Da jeg ikke har meget tid for tiden til at lave designs, har jeg valgt at lave et meget simpelt og alsidigt design, som kan bruges længe. Det er ikke sæson betonet som mange af mine andre designs, da det i så fald nemmere kan være oppe i længere perioder af gangen. Jeg er ok tilfreds med designet, og det fungere udmærket med bloggen.

Remember, remember, the fifth of November


Sat op

Taget ned

Lavet af

25/11 – 2012 08/06 – 2013 Simone Møller

Kommentarer

Så kom siden, efter en lang pause tilbage. Denne gang i et nyt cms system. Jeg er nu skiftet fra Cutenews, som er langt mere hardcoded, til WordPress, hvor jeg skal kontrollere knap så meget kode. Jeg elsker at kode – men det er rart, at det nu er nemt at opdaterer siden. Jeg er spændt på om det bliver meget nemmere at opdaterer designs osv… Omkring selve designet har jeg ikke meget at sige, udover at jeg er meget glad for farverne, og simpliciteten.

I love the sky


Sat op

Taget ned

Lavet af

14/06 – 2011 25/11 – 2012 Simone Møller

Kommentarer

Layoutet har enkelte elementer fra det forgående layout. Der er her tale om sidebaren, og footeren. Layoutet er sommerligt, og passer derfor fint til årstiden. Det er et layout der til at starte med blev lagt meget energi i, men hen imod slutningen blev det lidt en ‘hovsa’ løsning, da det er blevet udviklet midt i eksamenerne. Layoutet er udemærket, men det lever ikke op til den vision jeg havde for det. Dog er det rart med lidt farve, efter det mørke layout der var før dette. Desuden er der blevet arbejdet med blå og grønne farver – farver jeg normalt ikke arbejder med, og slet ikke sammen. Der er hel en udeblivelse af grå og pink, som faktisk er helt utroligt når det er mig der har lavet det.

Honestly say


Sat op

Taget ned

Lavet af

03/01 – 2011 14/06 – 2011 Simone Møller

Kommentarer

Jeg kan ikke lide toppen af siden. Det hele er rodet og kedeligt… Men jeg kan rigtig godt lide at der kun er 2 sidebar punkter. Det gør det hele meget mere overskueligt. Footeren ‘klistre’ til bunden, og fylder hele siden på x-aksen, hvilket er noget jeg aldrig har lavet før. Dette fungerer rigtig godt, og giver plads til knap så vigtige ting…

Christmas 0.2


Sat op

Taget ned

Lavet af

05/12 – 2010 03/01 – 2011 Simone Møller

Kommentarer

Jeg kan ikke lide at lave julelayouts… Og dette blev også lavet i sidste øjeblik… ^_^” … Jeg kan ikke rigtig lide det… Men jeg hader det heller ikke. Må sige at det jo nok er til at leve med ;D

This is my blog


Sat op

Taget ned

Lavet af

11/10 – 2010 05/12 – 2010 Simone Møller

Kommentarer

Jeg er okay tilfreds med dette layout. Jeg syntes farverne er gode, og jeg syntes det er nyskabende, i forhold til de layouts jeg har lavet det sidste stykke tid. Det er stadig samme opstilling som de forrige, men det er fordi jeg bedst syntes om denne opstilling, og fordi jeg syntes jeg har for meget lort i mine sidebars, til at kunne samle det i én af slagsen. Jeg syntes layoutet er meget personligt… Jeg er jo blandt andet derpå XD …

I’ll pray; let him stay!


Sat op

Taget ned

Lavet af

22/09 – 2010 11/10 – 2010 Simone Møller

Kommentarer

Jeg er ikke ret vild med det her layout. Jeg lavede det for længe siden, for at lave et layout med en animation på. Animationen er blevet udemærket, men selve layoutet er ufuldstændigt, men jeg orkede ikke at arbejde mere på det, kunne ikke umiddelbart finde på et nyt, og jeg trængte til at få et andet layout op end ‘Bublegum, Speak out!’.

Bublegum, Speak out!


Sat op

Taget ned

Lavet af

13/06 – 2010 22/09 – 2010 Simone Møller

Kommentarer

Jeg lavede først noget rigtig lort. Men efter jeg havde snakket med Nicki og Mia malene, kom jeg på rette vej. Jeg syntes det endte ud med at blive okay. Der er selvfølgelig nogle ting jeg ikke er helt tilfreds med – for sådan er jeg, men overordnet er det godt nok. Jeg syntes det er nogle dejlige farver, og der er ingen grå ting på siden ^^” Det er imponerende! Haha! Alt plejer altid at være gråt. Syntes jeg bliver i godt humør af at se på det; lige hvad siden trængte til :)

My life, my frame!


Sat op

Taget ned

Lavet af

19/05 – 2010 13/06 – 2010 Simone Møller

Kommentarer

Jeg prøvede at lave et mere personligt layout denne gang. Derfor det er et billede af mig og min bror i rammen. Det blev slet ikke som jeg ville have det, men nu syntes jeg at det var på tide at siden skiftede layout… Det forrige var trods alt oppe i ca. 3 måneder. Jeg håber jeg kan få noget kreativitet og lave noget andet, lidt bedre, men nu får vi at se :) har arbejdet med en masse ting jeg aldrig har arbejdet med før, så der er nok en del fejl og mangler på siden, men det vil jeg rette op på under vejs.

Microcuts Into Your Brain


Sat op

Taget ned

Lavet af

11/02 – 2010 19/05 – 2010 Simone Møller

Kommentarer

For første gang har jeg lavet mit layout i XHTML, nogensinde! Jeg er ret stolt af at jeg rent faktisk har fået det til at fungere, og det er faktisk ganske overskueligt. Jeg er ret vild med farverne, og enkeltheden over layoutet. Det er ikke noget særligt, men fungere som det skal, og det det overskueligt. Stort tak til MiaMalene, hvis kodning jeg har siddet og studeret, og derved lært en masse af.

This Dosn’t Hurt, She Said


Sat op

Taget ned

Lavet af

30/12 – 2009 11/02 – 2010 Simone Møller

Kommentarer

Dette er layout er for en gang skyld farverigt. Det er på mange punkter meget mislykkedes, men på en del punkter også meget vellykket. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal syntes om det. Er dog vild med at der er 2 sidebars istedet for den sædvanlige enkle.

By Silentdark.Org


Sat op

Taget ned

Lavet af

31/10 – 2009 30/12 – 2009 Silentdark.org

Kommentarer

Dette er et super flot layout, men jeg kan desværre ikke selv tage credits for det, da det er Silentdark.org der har lavet layoutet til mig. Det er lidt dystert, hvilket er det eneste minus. Tak til Silentdark.org.

It’s the fear

Billede mangler

Sat op

Taget ned

Lavet af

07/08 – 2009 31/10 – 2009 Simone Møller

Kommentarer

Dette layout er forhåbenlig et midlertidig. Jeg kan egentlig godt lide selve idéen, om et bizart layout. Men det er bare så gråt (har de sidste mange layout været). Der er også alt for lidt, detaljer som er interressante ved det her layout. Men hele layoutet blev også lidt til, ved et tilfælde.

He Makes You Go ‘RAAUW’!


Sat op

Taget ned

Lavet af

22/07 – 2009 07/08 – 2009 Simone Møller

Kommentarer

Der er en del ting jeg ikke kan lide ved dette layout, men nu hvor jeg er helt færdig med det, er jeg blevet ok glad for det. Det er ikke et af mine bedste layouts, men jeg synte det er behageligt at se på og en smule anderledes. Farverne adskiller sig meget fra dem jeg sædvanligvis bruger, hvilket vel er et bonus. Som så ofte før er layoutet featuring Saga :’D

Alive in the music


Sat op

Taget ned

Lavet af

07/06 – 2009 22/07 – 2009 Simone Møller

Kommentarer

Endelig kom der et layout jeg blev glad for. Jeg har længe tænkt på at lave et mix, af de layouts (der i følge mig) som er de bedste jeg har lavet igennem tiden. Det tog lang tid, men pludselig på strækningen imellem KBH og Aalborg kom jeg på idéen med dette layout. Jeg er glad for farverne, og enkeltheden i layoutet. Syntes også baggrunden blev lidt hyggelig. Dejligt at have et layout med Saga, oppe igen!

Koizora – Sky of love


Sat op

Taget ned

Lavet af

17/05 – 2009 07/06 – 2009 Simone Møller

Kommentarer

Det er rigtig rodet og forvirrende, og af en eller anden grund kan jeg ikke rigtig lide det, og jeg håber på at pille det ned, så hurtigt som muligt. Dog har jeg ingen inspiration, så det kan være det bliver nødt til at blive hængende et godt stykke tid endnu, for har ikke kunne formå at lave et bedre på det sidste.

Forgiven


Sat op

Taget ned

Lavet af

15/04 – 2009 17/05 – 2009 Simone Møller

Kommentarer

Tja. Ved ikke rigtigt. Det er bedre end det sidste. Men det er ikke noget særligt. Jeg kan ikke bestemme mig for om jeg kan lide det. Men jeg trængte til et nyt layout, og jeg var inde i en periode hvor jeg ikke havde nogen inspiration, så nu måtte jeg jo bare prøve at lave et eller andet nyt.

Loves me not


Sat op

Taget ned

Lavet af

24/02 – 2009 15/04 – 2009 Simone Møller

Kommentarer

Jeg gik meget ud fra opstillingen fra det forrige, da jeg er glad for den. Men denne gang har jeg fået lavet et noget lysere layout. Det eneste jeg savner her på er Saga X’D haha! Men det er nu også godt med lidt Tatu. Jeg syntes at designet er meget enkelt og behageligt.

What are you thinking, Saga?

Billede mangler

Sat op

Taget ned

Lavet af

03/02 – 2009 24/02 – 2009 Simone Møller

Kommentarer

Layoutet er ganske udemærket. Syntes ikke rigtigt at menuen passer sammen med resten, men jeg kan ikke rigtig finde på andet. Jeg har længe haft problemer med at finde på noget nyt, og det her er det som er bedst indtil videre :D (Det endte dog hurtigt med at blive for mørkt dette layout)

Microcut DK Feat. Saga


Sat op

Taget ned

Lavet af

25/12 – 2008 03/02 – 2009 Simone Møller

Kommentarer

Jeg er forholdsvis godt tilfreds med dette layout.

There was a time…


Sat op

Taget ned

Lavet af

30/11 – 2008 25/12 – 2008 Simone Møller

Kommentarer

Julelayout… Det kunne ikke andet end at blive grimt XD

Saga


Sat op

Taget ned

Lavet af

25/09 – 2008 30/11 – 2008 Simone Møller

Kommentarer

Ok layout. Jeg er pjattet med farverne.

Showtime with Alice Nine || Microcut DK


Sat op

Taget ned

Lavet af

05/09 – 200 25/09 – 2008 Simone Møller

Kommentarer

Udmærket. Rykket en smule. Menuen fungerede ikke helt optimalt.

Summon me the beauty of Summer


Sat op

Taget ned

Lavet af

23/04 – 2008 03/09 – 2008 Simone Møller

Kommentarer

OK. Den sandfarvede baggrund passede ikke rigtig til det ellers mørke layout – men jeg kunne ikke finde på en bedre løsning, hvor layoutet ikke blev alt for mørkt. Jeg er glad for opstillingen, og det fungerede godt. Kælet for detaljerne (bemærk fx. scrollbaren).

Naruto || Microcut DK

Billede mangler

Sat op

Taget ned

Lavet af

22/04 – 2008 23/04 – 2008 Simone Møller

Kommentarer

Jeg er særdeles utilfreds med dette design -.-” Det er måske ikke det værste layout, hvor billede kunne være gået tabt ved.

Bring back the summer


Sat op

Taget ned

Lavet af

28/03 – 2008 22/04 – 2008 Simone Møller

Kommentarer

Har virkelig udfordret mig selv med kodningen. Dette er det første layout jeg har kodet i PHP. Dette er hardcoded, og der ligger ikke noget cms bagved. Jeg er ok tilfreds med opbygningen. Jeg er ikke tilfreds med farverne, som ikke rigtig passer sammen.