Har lige lidt svært ved at koncentrere mig, så min lille blog her bliver meget kort. Jeg orker heller ikke rigtig at skrive… er så træt. Lørdag var jeg jo på arbejde i Føtex for første gang. Det var sådan lidt… Specielt XD det er så mærkeligt. Man bliver bare sat igang. Og der kommer 1000 kunder og spørger om alt muligt. Jeg aner jo ikke en skid XD arg! Fuck jeg fik stress et par gange, for jeg stod jo alene i “kvinde afdelingen” i textil. Og kæft hvor har kvinder mange spørgsmål. Tror jeg vil søge ind i en tøjbutik… En meget, meget, meget mindre butik end Føtex. Er ikke sikker på det lige er mig… Det hele virker så stort og upersonligt. “/ Nåja.
Bagefter var jeg til p-fest. Var super hyggeligt. Damn mig og Marie gik amok XD vi må have virket hammer fulde, men vi havde slet ikke drukket en skid >.<” wehe. Men damn. Jeg var allerede smadret klokken 02:00. Så tog vi så hjem til Mikkel. Men så næste dag skulle jeg op klokken 10. Skulle nemlig møde på arbejde i McDonalds klokken 12:00. Var lige ved at komme forsent… så stress igen.. og ja, så var der millioner af turister i Aab i dag. Og så skulle Brøndby og Aab jo spille kamp her til aften.. Så der var bare gang i den. Lange horder af mennesker i resturanten. Dog kun periodevis. Mmm… Tjo…

Mmm… Er i dårligt humør i dag. Ved ikke hvorfor… Men har en af mine “alting er meningsløse dag”. Hvorfor skal vi rette os efter hvad ældre mennesker mener? Hvorfor skal vi lytte til regler, og levemåder? Hvorfor, hvorfor, HVORFOR?! Hvorfor skal vi uddanne os og blive til noget? Hvorfor laver man vacciner, når folk dør fra os alligevel? Hvorfor skal det hele være så målrettet, og præcist? Hvorfor skal penge spille sådan en enorm stor rolle for, hvad vi skal være, og hvor vi vil hen?! -.-” Hvorfor er det hele så ligegyldigt? Hvor mange ud af alle der vil være kendte, bliver rent faktisk kendte – en drøm knust… :/ Gider ikke skrive mere…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.