Det blev godt nok en lang blog i går. Den tog mig lang tid at lave. Men det var faktisk rigtig hyggeligt at sidde og overveje hvad man oplevede igennem år 2009, og det føles rart at tænke på hvad man mon har at se frem til i år 2010. Men det er så ikke meningen at jeg skal skrive en så lang blog i dag. Godt nok har jeg lige nu masser af tid til det. Jeg sidder i toget som skal kører mig op til Nicki. Turen varer ca.3 kvarter så vidt jeg husker (og jeg har rent faktisk husket strøm til computeren). Nej jeg har i stedet tænkt mig at bruge den resterende tid efter denne blog på at skrive min danskopgave. Det er en ret stor opgave og jeg ved ikke om jeg når at blive færdig inden tirsdag hvor den skal afleveres. Det er også super træls, for jeg skriver meget langsommere på denne computer, som jeg har lånt, end jeg gjorde på min egen, så det kommer til at tage endnu længere tid end det ellers ville.

I dag har jeg været oppe siden 07:30. Jeg skulle på arbejde. Jeg har så været på arbejde siden lidt i 9 til klokken 17:30. Jeg har rigtig fri klokken 17:15 (da Føtex to lukker klokken 17:00), men der var så sygt mange mennesker idag (og det var hele dagen), at vi ikke kunne lukke da vi rigitgt skulle, da der var så vildt mange mennesker i butikken ved lukketid, og de skal jo lige ned og betale og så ellers smutte, inden vi kan forlade kasselinjen. Udover i dag nonstop har været mega travl, i de 8,5 timer jeg var på arbejde i dag, sad jeg ved kasse 2, HELE fucking dagen. Kasse 2 = kassen of doom!!. ^^” Kasse 2 er den kasse der altid er flest kunder ved, og som altid har travlt, dette skyldes at den er placeret lige i ud fra den midtergang de fleste kunder ender ud ved… Og den bredeste af gangene. Ej nu får jeg det helt til at lyde som om det har været en dårlig dag. Det har det ikke. Jeg er faktisk ret så positiv i dag. Har været i sådan ret så godt humør hele dagen. Der var lige et kort sekund hvor jeg virkelig følte mig svækket og træt, men det hjalp at få lidt at drikke. Lige nu føler jeg mig også lidt svækket, men det tror jeg hovedsageligt er fordi jeg ikke rigtig har fået noget at spise i dag… Men de kunder der var i Føtec i dag, var faktisk super behagelige. Der var kun et par stykker som stadig tror det går hurtigere hvis de skynder sig at vende deres kurv på hovedet hen over båndet, så varene flyver ud over det hele, og så man skal grave sig vej igennem varene. Hmm. Selv før jeg blev kassedame kunne jeg godt se det logiske i at tage det stille og roligt, og så ligge varene i én lang stribe, med stregkoderne op af. Men det er jeg så også blevet opdraget af min mor til.

Som sagt er jeg på vej op til Nicki. Jeg glæder mig til at komme derop. Jeg tror hovedsageligt at vi bare skal slappe af. Måske se en film? Måske prøve Killing Floor (et spil jeg gav ham i julegave, men som først er kommet nu)? Det ser ret sjovt ud, men indtil videre forbliver jeg stædig og holder på at Left 4 Dead 2 må være det bedste zombie-spil. Men jeg må forresten indrømme at jeg ikke længere kan argumentere for at Counter Strike Zero skulle være bedre end Counter Strike Source… Source er bare meget bedre ^^” og det har jeg bittert måtte indse. Så når jeg engang får mig en computer igen skal jeg helt klart have fingrene i Source. Hvilket forresten minder mig om at jeg er ret ked af det over at min bon, til min computer er blevet væk, så jeg dermed har mistet garantibeviset :( Det betyder at det varer uhyggeligt længe inden jeg får mig en computer, for jeger nødt til at have mig en ordentlig en, og jeg har hverken råd til at købe en ny, eller reparerer min nuværende som er i stykker. Og det er da også meget fint at jeg har kunne låne denne computer, men den skal jeg levere tilbage senest i Februar… Det er jo heller ikke holdbart at låne computere af venner ^^”

Ok det blev en forholdsvis lang blog. Typisk mig. Jeg burde lave det skide dansk. Men nu er jeg snart ved min destination, og så er det for sent ^^” …Bla… Ihh jeg kan faktisk mærke hvordan humøret stuger yderligere des tættere jeg kommer på Nickis bopæl :’D Tænk at man kan have det sådan. Har været i så godt humør i dag, at jeg ikke troede jeg kunne blive endnu gladere. Men det kunne jeg sørme! Det eneste jeg ikke glæder mig til er at skulle ud i den sindssyge kulde X_X har glemt en langærmet til at have under min jakke. Im so freaking stupid sometimes ^^”

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.