Ja, det gik sgu meget godt til den eksamen. De var meget imponerede og anbefalede mig at starte på universitetet når jeg var færdig, hvis jeg altså ikke ville direkte ud og arbejde. Det er da også en mulighed. Men tror aldrig jeg ville klarer den på universitetet hvis jeg skal være helt ærlig… De sagde at det var fordi jeg havde en ufattelig god evne til at reflekterer over tingene… Riiigth… Nu ser vi hvad der bliver af mig efter sommerferien XD Har helt ærligt ikke overskud til at tænke på dét lige nu.

Nej dagen i dag går på at vaske tøj, og rideudstyr (underlag og sådan), og derudover skrive opgave. Jeg har fået skrevet om 5 ud af 6 af de teoriemner jeg ville skrive om her til eftermiddag. Dvs. ca. 6-8 sider XD Når jeg får taget mig sammen til at skrive om ‘moodboard’ teorien, ja, så skal jeg ud til hesten bagefter… Jeg er alene ude i stalden i dag, så jeg tror bare at det bliver til lidt dressur på banen, og så ellers udmuggning af samtlige bokse…

I aften påtager jeg mig så lige 2-3 teori emner mere at skrive om, og så skriver jeg dem… Forhåbentlig ^_^” … Mit gruppemedlem Erik, er desværre syg. Jeg tænker derfor at jeg hellere må skrive lidt ekstra, i dag, så han ikke har for meget over hovedet, nu hvor han ligger og brækker sig…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.