Jeg mangler nu kun at skrive en koklusion, diskussion, og en reflektion (og lige ordne div. elementer på hjemmesiden), og sidst men ikke mindst lave en nice layout for rapporten, og så er jeg faktisk færdig! :’D Pueha! Jeg har arbejdet i rekordfart! Og muligheden for jeg måske endda kan komme ud i stalden lørdag og/eller søndag, er faktisk nu i kikkerten! Det var ellers meningen at jeg først skulle i stalden tirsdag ^_^

MEN Nu skal jeg ikke glæde mig for længe… Der kan altid gå noget helt galt på målstregen XD Det ved jeg af erfaring… Mangler fx. at få testet hjemmesiden i IE… Og det er altid den skide browser som stritter imod XD! Adr!

Nu er jeg så ved at være klar til at cykle på arbejde om 15 minutter. Jeg må indrømme, at jeg er lidt spændt på om det er muligt, at komme frem på cykel O_o Der er jo stadig en hel del sne rundt omkring. Men jeg satser ^^” … (psst… jeg har mit buskort med i tasken for en sikkerhedsskyld!)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.