Endelig får jeg mit liv igen, efter en træls eksamensperiode :) Det er skønt! Den bød på tre beståede eksamener ud af  tre, så det er bare mere end super! Nu gider jeg ikke snakke mere om eksamener i laaang tid.

image

113

Nu vil jeg bare nyde at jeg har fået mit liv igen. Og det bliver fejret i dag. Lige nu sidder jeg bare og hygger for mig selv med en lækker smoothie jeg selv har lavet, og i aften har min mor inviteret mig ud og spise :D Årh lige nu har jeg et dagligt liv!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. Højskole er virkelig en super mulighed, hvis du har brug for at komme igang igen. Jeg kan kun anbefale det, og hvis du har noget, du vil spørge om i forhold til det, må du endelig bare sige til :) det kan være en rigtig god ide at tage ud og besøge nogle af de forskellige, du har kigget på. Det giver et rigtig godt indtryk.
    Husk at læse om de forskellige støttemuligheder, der findes. Det er ret dyrt at gå på højskole :)

  2. Stort tillykke!

  3. admin says:

    TAK :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.