I dag var jo dagen hvor jeg skulle begynde at tælle kalorier. Faktisk ikke den bedste dag, at starte på, da jeg ikke har været hjemme de sidste par dage, til at fylde køleskabet med en masse lækre og sunde ting. Derfor blev morgenmaden 1,5 toast. 1/2 med smør på, og den hele med hindbærmarmelade… Det var godt nok på grovtoast (hvilket jeg ikke kan finde i det program jeg bruger, så jeg skrev det bare ind som franskbrød)… Og jeg var chokeret! Jeg må spise 1356 kalorier om dagen. Alene om morgnen havde jeg pludselig spist 343 kalorier!

215

Heldigvis skulle jeg cykle i skole. 5 km. 20 min. Det hjalp lidt på resultatet. Pludselig kunne jeg få lov at spise lidt mere ^_^ … Åh gud, jeg ved det lyder desperat – men det er jeg også lidt. Syntes det hele så meget hårdt ud i morges. Men er nu positiv indstillet igen. Jeg har ikke rigtig noget sund mad at spise i løbet af dagen – men skal heldigvis cykle noget mere i dag, og ikke mindst ride, så motionen må hjælpe lidt på resultatet… Og så må jeg få købt noget frugt og grønt i aften :)

216

Således ser min dag nu ud. Jeg håber jeg kommer til at have lidt ryggrad i det her projekt ^^” Jeg vil så gerne leve sundere, så jeg kan få mere energi. Jeg har ikke et brændende ønske for at tabe mig, men det ville da være en bonus hvis det skete samtidig ^^”

give-away02

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(9) Comments

 1. Spændende Simone og en god ide :D Glæder mig til at se nogle resultater.
  Hvis du gerne vil have et tip, så er toast generelt ikke så vildt godt for én. Schulstad har blandt andet flere forskellige brød med 100 eller derunder kalorier, pr skive. Både normalt brød, rugbrød og knækbrød. Fx Schulstad levebrød gulerodsbrød kun 60 kalorier pr skive, og det smager godt ;) Er nemlig selv kommet på en strammere kost siden min hjemkomst XD

 2. admin says:

  Hahaha Erik! Du har da ikke brug for det! Du er slank, og plejer da at sprudle af energi? :) Men det er nok rigtigt. Vi har alle brug for at leve sundt. Uanset kropsform og figur ^^” …
  Og tusind tak for tippet! Generelt gider jeg heller ikke have toast, og hvidt brød. Syntes det er kedeligt, og ja, som du siger, slet ikke sundt… Men jeg kommer jo nok til at spise brød på nogen tidspunkter, og så vil jeg da helt klart kigge på det gulerodsbrød :D Lyder også noget mere spændene end grovtoast XD

  Men jeg har ikke været hjemme, og derfor ikke fået købt ind (dårlig undskyldning, I know!) ^^” … Min morgenmad skal hellere bestå af: Skyr, græsk yougurth eller a38, og så noget lækkert frugt ^_^

  Og ja! Følg endelig med, og hold mig til til ilden! :D Haha! Har brug for lidt søtte, og ryggrad XD

 3. Jeg skal med glæde svinge pisken over dig!

  Lige et godt råd: Lær dig selv at læse bag på madvarer inden du vælger/køber det. Så får du også en bedre idé om hvor maden kommer fra, hvor kalorierne kommer fra osv. Det hjælper også meget.
  Og gør dig mere bevidst om hvad du egentlig propper i munden :)

 4. admin says:

  Det må du meget gerne :D Altså svinge pisken.

  Og tak for tippet søde! ^_^ Jeg vil nu sige at jeg faktisk er ret belært omkring hvad madet indeholder – det er bare ikke nemt når vi ikke rigtig har noget godt herhjemme :) Ligeledes nytter det ikke så meget når det ikke kun er mig der handler ind. Nicki er jo tynd som en ål, så han køber selvfølgelig bare hvad han godt kan lide. Og det er for det meste hvidt brød ;)

 5. Jeg taler også om tilsætnings stoffer mm. Det kan svinge meget fra produkter som egentlig er ‘ens’. Jeg har ændret købevaner siden jeg begyndte, da jeg ikke gider have alt det kemi ind i mig.

  Og så må du lærer din tynde kæreste at spise fuldkorn! Hvidt brød er noget crap.

  1. admin says:

   Ja det kan du bestemt have ret i, og der må jeg sandt nok også melde pas. Aner ikke hvad der er div. Produkter, når det kommer dertil…
   Men desværre er jeg sommetider nødt til at gå på kompromis hvad angår de produkter jeg gerne vil have, og dem jeg rent faktisk ender med at købe. Ganske enkelt kun pga. Prisen :(

 6. Puha, jeg tror ikke jeg kunne leve efter sådan et program. Jeg turde slet ikke kigge på skærmen. Alt for stor en procentdel af min kost kommer fra sukker (ja, ikke kuhydrat, desideret sukker), så jeg forstår faktisk ikke selv, at det ikke kan ses på min figur? Det må være alt det karate der gør det… Træner jo normalt godt vel 7,5 timer i ugen, men stadig ^^”

 7. Jeg køber primært økologisk, både grønt, pasta og kød. Især kødet er dyrt. Min løsning er at jeg spiser mindre. Jeg har nok reelt halveret mit madforbrug siden jeg begyndte at købe dyrere, sjovt nok n__n

  Personligt har jeg altid gulerødder i huset, da de er gode at snacke på. Og bager brød fast en gang om ugen. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har købt brød.

 8. Du kan bruge søgefunktionen til at finde de produkter, som ikke er lige til at finde. Du kan ligeledes skanne stregkoden og derved få produktet på skærmen :)

  Tæller selv kalorier, men jeg må få næsten 2000 kalorier og kan aldrig nå op over 1300 -.-‘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.