264Hvad er drømme kroppen? Det er svært at sige. Det kommer jo meget an på hvordan man overhovedet er bygget. Jeg ved, at uanset hvor slank og veltrænet jeg bliver, så kommer jeg aldrig til at se lille og fin ud. Jeg er robust bygget med brede skuldre. Men det betyder jo ikke man ikke kan få en smuk krop.

Det er der andre, som er enige med mig i, tror jeg. Halle Berry er i hvert fald den 33’ne mest søgte kvinde på google i 2012. Halle Berry er selvfølgelig ikke robust, eller bredskuldret, men hun har en sporty skønhed. Hun har en veltrænet krop, og er ikke bare tynd, men også muskuløs. Men hun bevarer på trods af hendes meget veltrænede krop, et meget feminint udseende. Hun har kvindelige former, i form af flotte runde bryster, og en smal talje.

Halle Berry, har dog som de fleste kendte, haft en kort periode hvor hun var meget tynd. Det har aldrig været et skønhedsideal jeg har brudt mig om. Jeg syntes det er langt smukkere, med et smukt, veltrænet udseende, som Halle Berry heldigvis har haft det meste af tiden.

Kunne jeg få lige den krop jeg ville, så er der ingen tvivl om, at jeg hjertens gerne ville have Halle Berry’s. Hun ser altid sund ud, og ligner en der nemt kan løbe et maraton. Hvem skulle tro, at hun er 46 år?

Hvem syntes du har den perfekte krop? Hvilken kvinde finder du inspirerende?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Sådan nogle som Emma Stone og Mila Kunis er ikke helt ved siden af. Kaley Cuoco også. Men det er mere af savle grunde end egentlig perfekt krop for mit vedkommende. På grund af hendes ansigt primært.

  Jennifer Lawrence også. Men det er egentlig mest hendes personlighed der gør hende fantastisk.

  1. admin says:

   Jeg er helt enig i mila kunis… Men de to andre siger mig desværre ikke så meget. Hverken figur, eller ansigt :)

 2. Jeg har en vane, der vel bedst kan beskrives som at glo på folk. Når jeg sidder i toget, eller venter på toget (jeg rejser meget med tog) så kigger jeg altid på folk og dømmer dem groft. Både godt og skidt.
  Deraf har jeg, logisk nok, observeret hvor forskellige kvinder er bygget. Jeg har lagt mærke til at de kvinder/piger som jeg synes er flottest er dem der har lange, pæne ben som ikke er tynde pinde. Man må gerne kunne se forskel på skinneben og lår – og muskler er som du skriver altid herligt.

  Derudover har jeg heller ikke synderligt meget imod at folk har et par kilo for meget, bare de ser sunde ud. For tyk eller for tynd er bare no go.

  Den perfekte krop er i høj grad individuel (meget streng mental terapi her, da jeg ikke kunne ønske noget højere end at mine ben var lidt tyndere – men sådan er det!) og hvis man har et par ‘fejl’ så gælder det bare om at modvægte med smil, stil og charme. Så ruller toget sq :D

 3. admin says:

  Kunne ikke være mere enig Høgh! Et sundt look, er et flot look! For ikke at sige det perfekte look :) Jeg syntes ikke det afhænger så meget af, om man vejer lidt for meget, eller lidt for lidt, så længe man ser sund og rask ud :) … Og veltrænet gør bestemt ingenting ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.