I går var jeg motiveret til at komme ned og træne. Jeg havde allerede været ude og mugge 6 bokse ud, og havde desuden cyklet de 7 km frem og tilbage – og nå ja; så havde jeg da også været ude og ride. Derfor havde jeg også brug for en timeout på sofaen efter aftensmaden inden jeg ville afsted på løbebåndet. Kl. 21.21 stod jeg påklædt og klar nede foran Fitness World – alene for at finde ud af at de allerede lukker klokken 21.30! Jeg troede faktisk de havde døgnåbent eller sådan noget, eller i det mindste først lukkede klokken 23:00… Men nej.

For en sikkerhedsskyld gik jeg hen til de to nærmeste andre Fitness Worlds. Det ene lukkede klokken 22:00, men nu var klokken efterhånden blevet 21:45, og det andet lukkede, ligesom mit sædvanlige fitnesscenter, klokken 21.30.

Hvad gør man så? Man går hjem og skifter til vinter løbetøjet, og så løber man 5 km nonstop, som årets første udendørs løbetur. Jeg havde faktisk troet at jeg ville have ondt i benene i dag, med al den ekstra motion – men det har jeg faktisk ikke rigtig. Det er godt, for om lidt skal jeg ud på cyklen og cykle 8 km i skole, og jeg kan først cykle hjem igen klokken 21.15 efter arbejde. Lang dag.

Har i bemærket at det allerede er lyst 6.20 nu? :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Hurray! Ud af motionscenteret, ud i luften :D

    1. admin says:

      Mit knæ har ofte bare bedre af løbebåndet :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.