Jeg har før skrevet om det. Genialiteten ved behagelig mode. Jeg er selv typen som elsker at gå i joggingbukser – men hvis jeg nu er helt ærlig overfor mig selv – ja, så ser det sgu ikke så smart ud. Faktisk kan sådan et par klassiske grå sweatpants, se ret så dovent, og usoigneret ud. I hvert fald hvis man som jeg, har en vane med at sætte håret op i en knold, og bruge mindst mulig makeup samtidig.

Men stramme jeans kan også være irriterende at have på, en dag hvor man måske har en meget lang dag, og skal sidde mange timer på en skolebænk. Følelsen af et par jeans som strammer om lårene, og spænder maven ind, kan bare blive dråben der får bægret til at flyde over sådan en dag.

Heldigvis – for piger som mig – er der lige nu en mode mani, som tillader os, at have behageligt tøj på, samtidig med at man kan se lækker og smart ud! Der er oven i købet mange muligheder, at vælge i mellem, af forskellige varianter. Her tænker jeg både buksedragter, og behagelige bukser som modelmæssigt ligner joggingbukser (bare meget smartere).

771 772

773776775774

01 // Jerry LIGHT GREY 02 // Torva pants BLACK 03 // Pilua GREY MELANGE 04 // Poppa BLACK 05 // Cavilla deep BLACK 06 // CAVI

Og der er jo ingen tid at spilde, når man på AndPants får gratis fragt, og gratis ombytning – og masser af lækkert modetøj både til kvinder og mænd!

Hvad syntes du om den behagelige buksemode? Håber du også, at denne mode aldrig nogensinde stopper?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Elsker par 2 og 4 <3

    1. admin says:

      Ja :D De er også rigtig flotte! Jeg er selv mest tosset med par 1 og 3 :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.