Hold nu op hvor er jeg bare smadret i dag. Nicki er begyndt at snorke rigtig meget igen – især når han er rigtig træt, og det har resulteret i, at jeg nærmest overhovedet ikke har fået sovet rigtigt i nat.

Desuden har jeg fået dårligt nyt. En bekendt, som jeg har mødt i forbindelse med mit studie, har desværre fået konstateret cancer. Det gør mig rigtig ked af det, at tænke på. Især fordi hun har børn. Heldigvis er der gode udsigter til at blive rask for hende – men hun skal regne med et 2års forløb. Det er ikke en person jeg kender helt vildt godt, men jeg føler mig utrolig påvirket af det, fordi jeg simpelthen har så dybt følt ondt af hende og hendes familie.

Jeg har besluttet mig for, at hygge med Nicki her til aften, og ligge lidt på sofaen, selv om jeg egentlig skulle have været ude og løbe. Det må jeg vente med til i morgen, for jeg er simpelthen for udmattet til det nu.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Åh, jeg sover også dårligt i de perioder, hvor jeg har en kæreste der snorker. Lige for tiden ligger han nogengange og kigger på mig om natten og mumler i søvne. Så vågner jeg med et sæt og ser ham ligge der og stirre og bliver altid vildt forvirret over, om han er vågen og “sig selv” eller sover og gør tingene i søvne. Det er virkelig creepy!!

  1. admin says:

   Hahaha!! Det er da virkelig for creepy!!! Hvorfor kan de ikke bare sove stille og roligt lige som os? XD … Hahaha… Uden at skulle snorke og gøre mærkelige, uhyggelige, ting ^_^”

   1. Ja helt ærligt, bliver altså lidt skræmt! Man er jo ikke helt sig selv, lige når man vågner, så når altid at tænke “fuuuck der er noget galt, han er sindsyg” inden min hjerne forstår tingene :P Haha

    1. admin says:

     Hahahaha! Ja det er nok rigtigt! XD Jeg ville godt nok også syntes det var ubehageligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.