Camping with fire

Hvis vejret holder, står dagen i morgen, på bålhygge, overnatning i campingvogn (godt nok bare i en venindes indkørsel – eksotisk ikke?), og en hulens masse ridning! Indtil videre skulle vejret gerne holde tørt, men man ved aldrig. Uanset hvad bliver der tøsehygge i stalden i morgen, og så må vi jo bare tænde et stearinlys til at riste vores skumfiduser over!

Eftersom at vi er en flok hestepiger, som skal moses sammen i en campingvogn, omkring et tændt tv, skal vi selvfølgelig se War Horse (sidste gang så vi Black Beauty). Det er egentlig ikke fordi nogen af os brænder for at se filmen – men vi har meget forskellig filmsmag (Host! De andres filmsmag suck! Host!), så vi må jo mødes om noget, som vi alle har til fælles; heste. Jeg havde ellers forslået et par gysere, men der blev jeg ret hurtigt nedstemt.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Camping with fire

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.