Hvis vejret holder, står dagen i morgen, på bålhygge, overnatning i campingvogn (godt nok bare i en venindes indkørsel – eksotisk ikke?), og en hulens masse ridning! Indtil videre skulle vejret gerne holde tørt, men man ved aldrig. Uanset hvad bliver der tøsehygge i stalden i morgen, og så må vi jo bare tænde et stearinlys til at riste vores skumfiduser over!

Eftersom at vi er en flok hestepiger, som skal moses sammen i en campingvogn, omkring et tændt tv, skal vi selvfølgelig se War Horse (sidste gang så vi Black Beauty). Det er egentlig ikke fordi nogen af os brænder for at se filmen – men vi har meget forskellig filmsmag (Host! De andres filmsmag suck! Host!), så vi må jo mødes om noget, som vi alle har til fælles; heste. Jeg havde ellers forslået et par gysere, men der blev jeg ret hurtigt nedstemt.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Lyder virkelig som en perfekt måde at starte weekenden på…
    Håber i får en rigtig skøn dag.

    Knus <3

    1. admin says:

      Tusind tak! :D Det var også bare en helt fantastisk start på weekenden :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.