IMG_2419.JPG


Jeg er ikke forsvundet fuldkommen fra jordens overflade, men jeg har eksamensopgave til op over mine øre, og arbejde oveni… Og nå ja! Så har jeg også en syg hest, som skal have daglige injektioner. Jeg syntes jeg er så uheldig for tiden.

Stakkels lady. Hun har fået en infektion i hendes ene led. Hun er blevet kommanderet til at have komplet boksro, og har haft det siden mandag. Hun tager det meget pænt, men det er rigtig trist, og hårdt at se hende stå inde så meget i løbet af dagen. Jeg håber inderligt at hun snart får det bedre.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. God bedring med hende.

  Og held og lykke med dine eksamens opgave

  1. admin says:

   Tusind tak søde <3

 2. Håber snart hun får det bedre.. <3

  Kæmpe Juleknus og varme tanker herfra.
  Jeanette

  1. admin says:

   Tak søde <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.