Ja, det er efterhånden mere regel end undtagelse, at jeg forsvinder her fra bloggen, men denne gang er der en ganske god grund. Min computer er fuldkommen død og borte. Som i – den kommer aldrig nogensinde tilbage – død og borte. Desværre sidder jeg desværre samtidig i den situation at jeg ikke rigtig har nogle penge at rykke rundt med, og jeg kan derfor ikke sådan lige få købt en ny. Jeg har da selvfølgelig lånt en, af en sød veninde, men den er så hammer langsom, at jeg nærmest ikke engang orker at starte den op med mindre det er højest nødvendigt.

Så er det ligesom forklaret hvorfor jeg er borte fra bloggen lige i øjeblikket, men jeg vil forsøge om jeg ikke kan blive bedre til at opdaterer fra mobilen, eller ipad’en. Jeg er bare ikke så god til at sidde i lang tid over de små skærme, og så fortrækker jeg (som så mange andre) at skrive på tastetur/keyboard, fremfor touchpad.

Vel mødt! Jeg forsøger at komme tilbage! Det er jo heller ikke ligefrem fordi der IKKE sker noget i mit liv lige for tiden. Det er faktisk lige modsat (åh jeg er sådan en tease, hva’?).

En lille hurtig tak til jer, der har skrevet til mig på mail, kommentarer, og ikke mindst facebook. Det er rart at vide at man er savnet, her i blogland! <3

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. Du forsvinder hele tiden, og man savner dig når du gør det. Jeg kommer snart til Aalborg, og så hygger vi n__n

    1. admin says:

      I knoooow! Jeg er simpelthen forfærdelig sommetider ^^” Men lige nu hvor jeg ikke har min egen computer, syntes jeg at jeg har en (nogenlunde) god grund XD

  2. […] er simpelthen ikke til at tro! Men min computer er endelig i live igen! Den døde jo fuldkommen ud i starten af maj. Dengang var jeg sikker på at der ikke var noget at stille op – indtil en ven fortalte mig […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.