Så forsvandt hun igen!

Ja, det er efterhånden mere regel end undtagelse, at jeg forsvinder her fra bloggen, men denne gang er der en ganske god grund. Min computer er fuldkommen død og borte. Som i – den kommer aldrig nogensinde tilbage – død og borte. Desværre sidder jeg desværre samtidig i den situation at jeg ikke rigtig har nogle penge at rykke rundt med, og jeg kan derfor ikke sådan lige få købt en ny. Jeg har da selvfølgelig lånt en, af en sød veninde, men den er så hammer langsom, at jeg nærmest ikke engang orker at starte den op med mindre det er højest nødvendigt.

Så er det ligesom forklaret hvorfor jeg er borte fra bloggen lige i øjeblikket, men jeg vil forsøge om jeg ikke kan blive bedre til at opdaterer fra mobilen, eller ipad’en. Jeg er bare ikke så god til at sidde i lang tid over de små skærme, og så fortrækker jeg (som så mange andre) at skrive på tastetur/keyboard, fremfor touchpad.

Vel mødt! Jeg forsøger at komme tilbage! Det er jo heller ikke ligefrem fordi der IKKE sker noget i mit liv lige for tiden. Det er faktisk lige modsat (åh jeg er sådan en tease, hva’?).

En lille hurtig tak til jer, der har skrevet til mig på mail, kommentarer, og ikke mindst facebook. Det er rart at vide at man er savnet, her i blogland! <3

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Så forsvandt hun igen!

  1. Du forsvinder hele tiden, og man savner dig når du gør det. Jeg kommer snart til Aalborg, og så hygger vi n__n

    1. I knoooow! Jeg er simpelthen forfærdelig sommetider ^^” Men lige nu hvor jeg ikke har min egen computer, syntes jeg at jeg har en (nogenlunde) god grund XD

  2. Pingback: IT | Microcut

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.