Åh åh! Første hold HELT alene!

stretching-498256_960_720


Jeg er lidt nervøs. Jeg ved godt at det er lidt fesent. Jeg er lidt nervøs, fordi jeg har tilmeldt mig et hold i morgen tidlig, i Fitnessworld, inden jeg skal på arbejde. Hvorfor er jeg dog nervøs over det? Jeg har jo været afsted på massere hold! Jo – jeg er lidt nervøs, fordi det er første gang at jeg skal på hold HELT alene. Min sædvanlige træningspartner, er nemlig taget hjem på juleferien, og jeg kommer derfor ikke til at træne med hende før efter nytår igen. Urk. Det er noget pjat, for jeg ligner jo noget der er løgn når jeg træner, uanset om jeg træner med andre, eller for mig selv. Tror bare lige det er et lille bump jeg skal over. Noget man bare lige skal prøve af, og så er det ikke noget problem længere.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Åh åh! Første hold HELT alene!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.