Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg en krøltop. Som barn hadede jeg mine krøller inderligt! Alle mine veninder havde langt, glat, hår, og jeg havde bare sådan en pude af krøller, oven på mit hoved. Det kom derfor ikke som nogen overraskelse, for nogen, at jeg blev ovenud lykkelig, da jeg i mine tidlige teenageår opdagede, at der faktisk var muligheder, for at få krøllerne til at forsvinde (i hvert fald for en stund)!

170216

Dog måtte jeg dengang med stor frustration erfare, at det var lettere sagt end gjort for mig, for det er ej heller nogen hemmelighed, at jeg har utroligt kruset, og genstridigt hår. Jeg endte derfor ofte ud, med noget hår, der mest af alt lignede hø, og langt fra matchede mine forventninger om et smukt glat hår. Faktisk var det først da jeg for 7-8 år siden fik mit ghd glattejern, at jeg endelig formåede at opnå looket, med det smukke glatte hår, som jeg altid havde ønsket mig.

Jeg har stadig mit elskede ghd glattejern (IV styler modellen) og trods jeg i dag har fået et noget bedre forhold til mine krøller, så bruger jeg det stadig når jeg trænger til lidt fornyelse i looket. Min erfaring med ghd’s produkter, er at de laver nogle bundsolide glattejern, som holder i mange år, opvarmer hurtigt, og ikke bliver så varme at de skader håret. Jeg er derfor heller ikke i tvivl om, at det er et ghd glattejern, jeg skal have indkøbt mig igen, når engang min IV styler ikke kan mere.

Dette indlæg er sponsoreret

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.