IMG_1385I torsdags var jeg nede og besøge min farmor og farfar, som var super hyggeligt. På vejen derned kørte Rene og jeg forbi min gamle halvparts pony, Monty. Det er mange år siden jeg har set ham, og jeg må indrømme at genforeningen faktisk var helt rørende.

Monty er i dag 26 år. Han er født i ’91 ligesom jeg selv er. Han er stadig frisk, og dejlig at se på. Man ville aldrig gætte han var 26 når man så ham på marken. Selvfølgelig ser han ældre ud, end da jeg red ham, men flot er han stadig.

Om han kunne genkende mig, er svært at sige, men jeg kunne genkende ham på afstand. Bare hele hans måde at bevæge sig på, var så genkendelig. Det var så svært et valg, at skulle vælge ham fra, da jeg skulle købe min egen hest. Det var utrolig svært at erkende, at jeg var nødt til at købe en hest (som jo blev Lady), i stedet for en pony, som Monty jo er. Det var hårdt, og jeg savnede ham længe efter. Jeg er bare glad for at han endte hos hans gamle ejer i sidste ende, hvor han skal ende sine dage, selvom han har nået at komme lidt omkring, i de 13 år, jeg ikke havde noget med ham at gøre mere.

IMG_1381

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Mor says:

    Mange gode minder ?❤

    1. Ja ❤ han var også den bedste lille pony dengang ?? lærte mig så meget ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.