PLANKEBORD // STOL // LILLE HÆNGEPOTTE // HÆNGEPOTTE // LANTERNE

Vi har stadig ikke fundet et hus. Faktisk er huskiggeriet gået noget i stå. Jeg kan jo ikke rigtig komme ud og se på huse, når jeg skal holde benet i ro, og er dårligt gående, grundet skaden. Jeg har dog haft mere tid til at ligge og surfe på nettet, og drømme om hvordan jeg kunne tænke mig at indrette en hus engang, end jeg nogensinde har haft før.

Jeg drømmer om at få et dejligt lyst hjem, med plads til mange mennesker i min spisestue. Der må gerne være masser af lækre grønne planter – det giver et lille pust af natur i hjemmet. Jeg håber at det kommer til at være et af hjemmets hjerterum, hvor man kan hygge sig sammen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(9) Comments

 1. Trine Kristensen says:

  Jeg har en inspirations folder på min pc, hvor jeg samler billeder af ting jeg synes er en fed ide. Det gælder både indretning, dekoration og have ideer. Jeg kigger også huse, men det er en hobby. Jeg har ikke penge til et hus, men jeg har nogle ting der trækker op og ned. Kun brusebad trækker ned, badekar trækker op. Haver trækker op, men haver fyldt med grus og fliser trækker ned. Stuk, masser af lys, vinduer med sprosser og højt til loftet trækker op. Arkitekttegnede sterile rum trækker ned om de så har nok så meget lys eller højt til loftet. Jo jo, det kan jeg bruge timer på. :p

  1. Hahaha jeg kender det godt! Sådan har jeg også ting der trækker op og ned… Netop det med arkitekttegnede sterile rum, er også min største nogo ^^” Jeg ville ikke kunne leve i så sjæleløst et hjem.

 2. Ej Simone :)
  Tak for kommentaren på min blog, med mit nye arbejde.
  Jeg kan godt huske dig og din blog “fra før i tiden” .. Har bare glemt “du” fandtes, det ændrede din kommentar jo lige på :D yay!

  Det er et ualmindeligt lækkert design du har!

  1. Hahaha Jamen det er da dejligt du fandt mig igen :D Ja bloggen holder jo 11 års fødselsdag i år, så den er efterhånden et fortidslevn XD … Men jeg kan godt forstå du har haft glemt mig, for jeg var stort set ikke aktiv på bloggen sidste år, og det var også noget svingende i år 2016 ^_^”

   Og tusind tak :) <3 Jeg slås stadig med nogle ting jeg overvejer om jeg skal lave om ^^" Men ja, bloggen trængte til en ny start her i 2018, så det betød også at jeg endelig satte mig ned og lavede et nyt design.

   1. Åh vi har vel alle et eller andet på vores sider, vi overvejer at skifte om, farverne, nogle billeder, fonten eller hvad ved jeg :D hehe…
    Ja jeg var heller ikke så aktiv i 2017 som jeg burde have været, men det var ikke lige mit år. Men jeg elsker jo at blogge, og webmor.dk fyldte jo 10 år i december 17′ .. Det er ret vildt!

    1. Ejj så er vores blogs jo næsten lige gamle :D de er i hvert fald fra det samme år ;)

 3. Jeg er vild med det bord og stole. Det er den type jeg selv har i tankerne, når jeg en dag får en lidt større lejlighed :D

  Håber det går lidt bedre med benet <3

  1. Hihihi Marie, jeg konkluderer at VI har god stil ;)

   1. Vi har mega god stil ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.