I denne weekend har Rene og jeg forsøgt at prioriterer hinanden lidt. Det er lidt svært at gøre i en hverdag hvor jeg arbejder mange nattevagter, og vi derfor er vågne/hjemme på nogle forskellige tidspunkter. Desuden har det været meget begrænset hvad jeg har kunne lave med mit ben – men i takt med at det er blevet bedre, kan jeg også nemmere sidde mere op i løbet af dagen, mv.

I går besluttede Rene sig for, at forsøge at lave Sushi til os. Jeg hjalp også lidt (og ja det var mig der lavede risene, og var skyld i at de blev nærmere grød end sushiris), men for det meste sad jeg bare ude i køkkenet og hvilede benet, og kiggede med mens Rene knoklede.

Vi lavede udelukkende makirolls, men de var meget forskellige. De allesammen indeholdt enten laks, eller tempurarejser, og så havde de lidt forskellige grøntsager deri, som varierede fra rulle til rulle. Min farvorit var klart, tempurareje, avocado, forårsløg, sesamfrø, og mango. Nom, nom, de var altså bare gode.

Det er første gang Rene og jeg har lavet sushi, så vi var ret godt tilfredse med resultatet. Risene skulle være knap så grødet, og der kunne også godt gøres lidt ved finessen, og rulningen – men smagen var der og rullerne kunne fint skæres ud til mundrette sushistykker, og det er jo trods alt det vigtigste, så kan alt det andet komme med øvelsen.

Vigtigst af alt, så havde vi en rigtig hyggeligt aften, og vi hyggede både med at planlægge hvad der skulle i hver rulle, lave dem, og ikke mindst at spise dem.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. […] er en del andre pinde at vælge imellem når der bliver serveret sushi herhjemme – det kan være at nogen af dem bliver vist frem en anden god gang. Jeg har lidt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.