Give-away: Valgfri Ballerina!

Jeg har lyst til at forkæle mine kære læsere! Og det er jeg bestemt ikke ene om! Fabfashion.dk, har nemlig lyst til det samme! I den forbindelse har du nu mulighed, for at gå sommeren i møde, med nye flotte, ballerinaer! Og sikke et udvalg i bliver budt på! Hvad kan jeg friste med?

14801 // Charming Brown Ballerina // Fabfashion.dk

Et par lækre ruskinds lignende ballerina’er, i en lækker brun farve? De er klassiske og charmerende, og passer perfekt til sommerens lyse jeans eller shorts.

14902 // Gracefully Sort Ballerina // FabFashion.dk

Eller hælder du mere til de enkle ballerinaer, som går med stort set alt tøj? Lige fra hverdags brug, til søde sommer kjoler man kan gå i byen i. Mulighederne er mange, med et par simple, stilede ballerinaer.

15003 // Up Scale Ballerina // Fabfashion.dk

… Eller er du som mig dybt afhængig af nitter? Ja, så er skoene der også for dig!

Eller skal det være nogen helt andre sko? Ja, så er det også muligt. For præmien, er et par valgfrie ballerinaer, fra Fabfashion… Kig forbi deres webshop, og find netop de ballerinaer, du gerne ville vinde, hér!

For at deltage i give-away skal du blot gøre følgende:

 • Være fast læser af min blog via Bloglovin (klik her) – påkrævet for at deltage.
 • Skriv en kommentar til dette indlæg (husk at tilføje din korrekte email i mailfeltet, så jeg kan kontakte dig når konkurrencen slutter, hvis du er vinderen) – påkrævet for at deltage.
 • For at modtage et ekstra lod i konkurrencen, kan du skrive et indlæg på din egen blog, som linker både til Fabfashion.dk, og min give-away. Du skal smide linket til dette indlæg som en kommentar til dette indlæg. – Valgfrit.

Denne give-away er den første ud af to give-aways som vil finde sted her på bloggen. Den næste starter omkring samme tid, denne slutter – dvs. omkring d. 20/03-2013.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

65 thoughts on “Give-away: Valgfri Ballerina!

 1. Hej :)
  Vil da helt sikkert følge din blog :) og syntes da dit link til FabFashion.dk er rigtig spændende :)

 2. Uh, det vil jeg da gerne deltage i :) Og jeg er jo (hvad du nok har gættet) allerede en af dem der følger med (også fra bloglovin). Så mangler der der jo bare et lille indlæg, som kommer her:

  http://gulde.dk/?id=1361131746

  Btw, skal email’en tilføjes eksplicit i kommentaren (gulde [a] ymail . com) eller er det nok den ligger i mail-feltet?

 3. Nøøøøj hvor lækkert… Jeg er helt sikkert med – glææææder mig virkelig også til forår/sommer, så vi kan hive ballerinaerne frem og putte tørklæder, vanter og støvler i vinterhi.
  Følger via bloglovin og krydser fingre :)

 4. Ja de er rigtig lækre er de :D Har gået et par enkelte ture med dem indtil videre, og de skal indvies helt i dag. Tur til og fra arbejdet + der er faldet nyt sne. Jow jow.

  Størrelses mæssigt føles de meget normale. Jeg har købt dem i størrelse 39, og kan have et par almindelige tennis sokker + et tyndt par uldsokker på udenover dem. Så sidder skoene helt til hele vejen rundt :) Når jeg ikke har 2 par sokker på, så er der plads til at bevæge fødderne, men de svupper ikke :)

 5. Uh, en fin konkurrence. Jeg er med her, og jeg følger dig på Bloglovin’. :)

  Så til svaret på din kommentar på min blog:

  Det kan jeg virkelig godt forstå. Og hvor fedt, at du var i London for at høre dem! :D

  Elsker generelt at tage til koncerter, og de bedste oplevelser indtil videre har været med Tokio Hotel og Snow Patrol – begge i København. :)

 6. Jeg vil meget gerne deltage :D
  Alle mine er gået i stykker, så kunne være rart med nogle nye når der forhåbentligt kommer noget bedre vejr

 7. Jeg elsker dem med nitterne, jeg follower dig, glæder mig til at se mere til din blog.

  Nanna

 8. Super lækker give away, ville elske at vinde!
  Det hele er gjort:)
  krydser finger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.