Jeg sidder og er på vej hjem fra Mikkel med bussen. Jeg skal hjem og pakke, for i aften kl. halv 8 flyver jeg til London. Damn jeg glæder mig. For det første skal jeg over og have en masse sko, og tøj. Ja okay ved ikke med tøj, for ved ikke om de har noget der ovre jeg kan lide, men jeg skal i hvert fald have en fandens masse sko! Men så en af dagene skal jeg til Muse koncert. Da vi bestile billetterne vidste vi ikke hvem der skulle varme op. Jeg har det sådan ok med muse’s musik, men det er ikke lige min stil alt sammen. Kan godt lide ”Time is running out” og det musik de har lavet i den genre. Men ja. Men nu glæder jeg mig galt til koncerten, for vi har fundet ud af My Chemical Romance skal varme op for dem i en time! Arg! Så fedt! Så mig og Mikkel for begge set vores ynglings bands! Så jeg glæder mig som sagt rigtig, rigtig, rigtig, rigtig (osv.) meget!

Nå til det lidt mere relevante ang. Hjemmesiden. Jeg har lavet et nyt layout til MicroCut, jeg skal bare lige have sat det færdigt op. Jeg syntes det er okay, det er i hvert fald meget mere sommeragtigt. Og ja så er der jo kommet nye smileys til det nye layout. Selvfølgelig. Ihhh. Elsker virkelig at tegne smileys.

Nå men nu er jeg snart hjemme, så jeg tror snart jeg begynder at pakke commen ned. Vi kan jo ikke have at jeg ikke kommer af bussen der hvor jeg skal. Nå men vejret er egentlig ret dejligt. Solen skinner. Her blæser en smule men pyt. For resten var jeg i Skansebadet med min veninde Line, men min storebror, og min Mikkel mus. Bagefter to vi på Bones. Og fuck drengene åd fuldstændig uhæmmet! Haha! Og bagefter gik de ind og købte en is. Føj hvor var det klamt. Nå men efter det skulle Line hjem, så vi andre tog hjem og sang sing star. Hehe. Jeg tabte kun én gang, med 100 point mindre i nirvarna – smeels like teen spirits.

Men så har jeg her på det sidste også forberedt mig til danskeksamen. Det skal jeg til her d. 20! Dagen efter jeg er kommet hjem fra London. Haha!  Ikke så godt. Men fuck det. Vil da gerne klare mig godt, men ellers har jeg 10 klasse til at forbedre karrakterene. Desuden betyder karrakterene ikke så meget længere, da gymnasierne ikke må vælge eleverne efter karrakterene og det mere. Så det er bare super! Haha.

Men nu er vi i nabo byen! Stress! Vi ses!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.