Wee syntes lige i skulle vide at jeg var oppe kl halv 8 i morges, og derfor er max træt, Og så vil jeg lige fortælle at jeg elsker My Chemical Romance . Lige siddet og set først noget om noget emo sjov på dr 2 tror jeg hvor de snakkede en masse om Mcr. Derefter tog jeg min nye ‘life on the murder scene’ og så ‘The ghost of you’, ‘Helena’, og ‘Im not okay (i promis)’ musikvideoerne, og derefter så jeg halvdelen af deres video dagbog. maaaaaaax fed! BTW (By the way, damn der røg pointen i at lave en forkotelse, men ja okay WTF (What The Fuck) haha jeg er så over træt at jeg virkelig stener!) Nå men vi prøver atter igen hvor vi slap: BTW… Har jeg jo som sagt endelig fået det sidste album jeg manglede, men det jeg egentlig ville sige er at jeg fik det af min over dejlige Mikkel  mus! Han er skønnere end det skønneste! Og lidt skør. Tænk han har købt Muse singler for 1700 kr!!! Nå ja. Elsker ham nu alligevel. hehe. skulle jeg også helst gerne. Nå men i kan nok læse på blog at jeg er overtræt. Sååå… Jeg smutter i seng nu. Forresten, smid gerne en besked i GB’en om hvad i syntes om et nye design…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.