OPDATERINGER | BIOGRAFTUR!

Wee glæder mig! Her kl. 19:00 kommer Svigermekanikken Aka. Mikkels far, og Mikkel musen selv, og henter mig, hvorefter vi skal køre helt til Aarhus for at se en krigsfilm der ikke køre her i Aalborg Hehe. Det har faktisk været en rigtig god dag. Lady har nemlig også fået nye sko i dag, så nu kan jeg ride på hende igen Kunne jeg jo ikke før da hun tabte en sko igår…

Nu til det relevante! I dag har jeg fået lavet en hel del sider . Jeg har fået lavet disse:

  • Ønskeliste
  • Nyeste ting
  • Dit eller dat
  • Min kalender
  • Det hader jeg
  • Ham elsker jeg <3
  • Mine tegninger
  • Besøgeren

Og det er i følge min mening altså en hel masse! Hehe.
Men jeg smutter igen, for der er en masse jeg skal nå inden Mikkel, og sviger pappa kommer

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.