Puha… Det er lige blevet fredag den 13 for 17 min siden I ved jo hvad man siger om fredag den 13! Hehe. Eller ihvertfald dem der har set filmen ved det. Hehe. Engang i dag, tror det er ved 13:00 tiden, skal jeg have smed på Lady. Det bliver godt for hun tabte faktisk en sko igår! Baah, jeg skal hele tiden til at skrive idag, men det er jo ikke den 12 mere! I aften? Baah! Den 13 kl 19:00 kommer Mikkel musen og hans far og henter mig, og så skal vi til Aarhus og se en krigsfilm! Det bliver hygge! Glæder mig allerede helt vildt. Nå men vil egentlig til og i seng, så skal vel lige skrive om hvad jeg har lavet på siden idag.

I dag har jeg fået sat mit første php layout op! Syntes det er fedt, og så er toplogoet jo med MCR Det er godt nok et meget enkelt layou, men skal jo lige lære at sætte det op i php! Hehe. Jeg har lavet et blogarkiv + Lavet punktet i menuen ‘princess’. Ellers har jeg kun stylet phplayoutet i dag.

Wee! Nu vil jeg sove!!!

Har forresten igen lavet nye smileys:

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.