Puha! Så har jeg lige fået fri fra arbejde her kl. 19:00. Sidder nu i bussen her kl. 19:47 og glor. Vejret har været rigtig træls i dag, og det har bare regnet, så sidder i gennemblødte conversesko som har hul ved hælen og mine bukser er også bare gennemblødte. Hvad der er værre endnu er at jeg har glemt min mp3 på arbejdet! Baaah! Nå men jeg må jo så hente den her på torsdag. Skal jo hjem til Mikkel her torsdag aften, for vi tager af sted til Italien fredag morgen kl:8:00. Jeg glæder mig helt vildt! Nu har der bare af at være super godt vejer, ellers bliver jeg godt og grundigt sur. Hehe

Siden sidst har jeg lavet disse ting:

  • Månedens Hjemmeside
  • Månedens Design
  • Credits

Og det var sådan set det. Arg kan ikke lade være med at sidde og glæde mig til at komme til Italien når jeg ser på det der lorte vejer!! . Nå, nu skal jeg nok lige tage mig lidt sammen. Planen er den jeg snart skal have det kommentarsystem op, og sådan lidt så jeg rent faktisk kan få åbnet siden Ja det er rigtigt. Da jeg sad og skrev det her var der alligevel ingen der kunne se det. Ja hvorfor jeg så blogger? Det er for at folk senere hen kan følge lidt med i hvordan og hvorledes det gik med at lave siden og sådan
Så er jeg ved AAU, men der er stadig laaaangt igen. Alt for langt. Og det gør det ikke bedte at jeg rent faktisk sidder og savner min elskede Mikkel skat Men ja, nok elsker jeg ham, men som sagt savner jeg den dejlige dreng. Men han er på Mols lige nu. Glæder mig bare til torsdag aften, så skal jeg jo hjem til ham og sove så vi kan komme til Italien dagen efter. Men snøft, hvordan skulle jeg kunne klare mig længe?!

Så blev klokken 20:00, og jeg har lige sat limp Bizkit – Behind blue eyes, på. Syntes jeg lige i skulle vide. Jeg er alene i bussen, så det genere nok ikke nogen. Sidder helt bagi, så tror da ikke busmanden kan høre det?

Weee! Klarup! Så er der ikke så langt igen.

Nå men nu vil jeg lade jer være, for jeg har vidst alligevel ikke mere seriøst at skrive om, hehe. Så vi ses!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.