Italien, Italien, Italien! ITALIEN! Wee! Er så glad, glæder mig sådan til at skulle til Italien. Der skulle vidst også være rigtig varmt dernede, ligesom jeg håbede. Det er bare skønt. Skal køre her fra kvart over 7, det vil sige jeg skal op kvart i 6 i morgen tidelig Eller her til morgen er det jo vel egentlig? Ja jeg skal op kl. kvart i 6 her til morgen, og over til mikkel musen. Så skal vi lige have pakket det sidste også tager vi afsted. Det bliver super hygge. Mogens, Jeanette, og Marie skal med. Også selvfølgelig mig og Mikkel.

Nå men jeg skal vel til hvad jeg har lavet på siden i dag.

Siden sidst har jeg lavet disse ting:

  • Bestil
  • Direkte mail
  • Smileys
  • Sat 3 smileys pakker ind

Og det var sådan set det. Arg kan ikke lade være med at sidde og glæde mig til at komme til Italien! Fuck der er egentlig blevet mørkt udenfor? . Nå men jeg er træt, så nu vil jeg ligge mig til at sove… Næste blog bliver først om 2-3 uger da der jo er et glææædelig bryllup efter turen til Italien! Ihhh! Ja det glæder jeg mig også til! Nej nu ligger jeg mig altså til at sove! I kommer til at høre en masse om brylluppet næste gang! Det lover jeg. hehe..

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.