Her kommer månedens første blog så! Puha! Jeg er helt smadret. Grunden til jeg egentlig ikke sover nu er at jeg har så meget kvalme, og i det hele taget ubehageligt at jeg slet ikke kan falde i søvn.

Har haft meget lidt tid til siden på det sidste, men når jeg har tid knokler jeg igennem! hehe. Her til aften har jeg kun lige nået at få lavet lidt på den nye underside der kommer, og fået lavet mit første kommentarsystem! Wee! Det er bare skønt! Du kan jo prøve det hvis du har lyst? hehe.

Sorry den korte blog, men jeg er nød til at prøve at se om jeg ikke kan sove, er opsat på at skulle i skole igen i morgen. Det går ikke jeg falder bagud!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.