Så blogger jeg igen her d. 05/09 2007. Men nu er det ikke nat. Nej det er nærmere eftermiddag. Jeg blev ikke rask i løbet af natten, og har det faktisk stadig rigtig dårligt! Det er pisse irriterende for jeg havde faktisk planer for i dag, men dem kan jeg da godt se jeg er nød til at droppe. Jeg håber jeg er rask inden i morgen, for der skal jeg arbejde og der går det altså ikke jeg er syg! Syntes jeg har haft nok sygedage! Tror virkelig konstant jeg er syg fordi jeg spiser for usundt og derfor ikke får de vitaminer jeg skal? Jeg tror jeg skal se realiteterne i øjne og begynde at spise sundere! Syntes også det er max. træls, for jeg vil da egentlig gerne snart til at ride min kære hest igen! Grr!

Nu ikke alt det brok… Jer der er vant til at komme på min side, hvis der overhovedet er nogen der vender tilbage efter deres første visit? hehe, nå ja, men hvis der er, så har i nok opdaget at der i dag er kommet et nyt menupunkt. Det er et punkt jeg faktisk har arbejdet på rimelig længe, og har gjordt mig virkelig umag med. Det har krævet en hel de resource. Men det har været meget fornøjeligt. Til jer der ikke er vant til at komme her, så er det omtale menupunkt altså punktet ‘MCR’ som er et punkt lavet til ære for verdens bedste band My Chemical Romance.

Har egentlig lyst til at fortælle jer om den mest geniale film jeg så fornylig! Battle Royal 2. Den er virkelig guld værd! Den er fantastisk lavet, og ja.. Den er bare genial. Den er japansk. Skuespillerne der i er virkelig dygtigt. Specielt en af hovedepersonerne har vækket min interresse. Han har en virkelig fed karrakter,og er virkelig gennemarbejdet til mindste detalje. Skuespilleren der spiller ham er perfekt i rollen! Jeg så også House of wax samme aften, og der var 2 specielt gode ting i. For det første får Paris Hilton en pæl igennem hovedet! WOOHOO! Og for det andet er soundtracket der til lavet af My Chemical Romance! yay! Men ja.. Se Battle Royal 2!
Apropro baatle Royal 2, så har jeg ikke set 1’eren endnu! Det vil jeg altså også sygt gerne! Selv om jeg faktisk tror 2’eren er bedst. Den er vidst nok også lidt mere politisk hvis man kan sige det sådan.
Se traileren til Battle Royal Hér
Se traileren til Battle Royal 2 Hér (sorry kunne ikke finde en med engelsk sub)

– Simone Møller |

Til katja; Tryk Hér der kan gå op til et par timer før den er hentet ned.. Beklager vente tiden..

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.