Godmorgen… Eller… Klokken er nu 10.50, og jeg starter min blog. Mon der er nogen der følger med i hvad jeg skriver? Sikkert ikke… Jeg nyder at skrive det alligevel.. Muhaha… Nå… Som i nok alle sammen kan se har jeg fået reklamer ude i menuen.

Jeg håber at der kommer nogle klik fra folk der rent faktisk skal ind og købe noget derinde, for ellers tjener jeg ikke en skid på det. Pisse nitte. Men virkelig. Nu beholder jeg det her inde, for jeg kunne virkelig godt bruge pengene hvis jeg skal blive ved med at kunne betale siden. Det kan godt være at jeg er nød til at rykke min side over til et billigere sted hen, her til februar. Men nu ser vi lige på det. One, har nemlig sat prisen op >,<”… crappy…

Well… Det blæser i dag? Hehe. Flot konstateret ikke sandt? Jo. Nå. Men i dag skal jeg sådan set lige have gjort rent på mit værelse. Har lige ryddet sådan nogenlunde op, og gjort det ene badeværelse rent, sammen med Tobak. Jeg skal også lige have Lady ind og strigle, og så regner jeg med at jeg går en tur med hende, og Tobak så evt. der Mille med ud og gå sammen med os. Men nu får vi se om hun har lyst til det. Det tror jeg bestemt hun har. Tobak er sku altid så sød, så jeg ikke skal tåge rundt og stene alene, med mine ”pligter” osv.

I aften skal jeg så ud til min storebror. Jeg skal spise der ude og sove der… Jeg glæder mig til at se dem. Men jeg syntes det er sådan lidt akavet imellem os. Det er der mange grunde til. Mest fordi han og hans kæreste engang imellem får nogle meget underlige idéer. Men… Det er jo rart at se ham alligevel. Han plejer bare ikke være så social med mig, for han er så forelsket at han ikke altid kan abstrahere fra kæresten. Men det er selvfølgelig også i orden et eller andet sted. Men engang imellem gør han mig virkelig også ked af det. Engang havde vi et mega strålende forhold. Nu er det næsten som om at vi glemmer at hinanden eksisterer. Jeg går ellers tit ind og besøger ham på hans arbejde. Jeg syntes bare det er som om han glemmer at høre til mig – han kunne jo i det mindste sende en sms eller noget. Jeg er ikke i tvivl om at han elsker mig. Jeg elsker også ham. Men… Jeg ved bare ikke om vi nogensinde bliver så tæt knyttede som vi var engang.

Søndag morgen skal jeg så tidligt op sammen med Palle og kæresten. Vi skal nemlig i bad, og klæde om osv. og så bliver vi hentet af min far og resten af familien. Vi skal ”Ugge på tugge til wæstjylland”. O_o yea i know… It sounds fucked. Men ja… Det dét er, er en tur med hele min familie. Altså hele familien på min fars side mødes, og har det hyggeligt sammen. Jeg tror vidst også folk skulle så på fugle eller sådan noget denne gang Ô_o haha… Men så lader vi da bare dem om det. Jeg håber mine kusiner skal med. Vil så gerne snakke med Heidi og Gitte igen. Fik slet ikke talt med Gitte til Palles studenterfest.

Jeg nåede ikke at blogge i går. Ja totalt emneskifte. Men det gjorde jeg ikke fordi, Mox og jeg brugte min computer til at se asiatiske gysere på XD Yaay paradis. Vi nåede at se to. ”Someone behind you” som ikke var noget særligt, men okay, og ”Phobia” som var meget speciel. Det var 3 forskellige film i en én film. To af dem var med mange chok og faktisk pænt okay. Den sidste… var møøøg sjov!! Jeg tror aldrig jeg har været så flad af grin. Den der var så morsom hed ”The middle man”. Jeg vil virkelig anbefale at i får den set, for den er så sjov. Og de gør virkelig brug af snakken om film der faktisk rigtigt eksisterer.
Mikkel kom lidt i 10 i går aftes. Men han var total asocial. Han gad ikke se asiatiske gysere, så han satte sig ind i stuen og så film -.-”. Men vi puttede rigtigt, da Marie tog hjem lidt over 12, tror jeg den var. Men jeg nåede ikke at være vågen længe. For da vi havde ligget i under 2 minutter fald jeg i søvn, og sov som en sten resten af natten. Fuldstændig bedøvet. Haha!

Men jeg vil slutte nu. Jeg har jo en del ting at nå inden kl. 18-18.30 i aften hvor jeg skal være ude ved Palle. Og klokken er alligevel allerede 11:12. Så ses alle sammen. I skal ikke regne med en blog før mandag, eller tirsdag desværre.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.