Hvad laver jeg? Ja hvad laver jeg… Jeg sidder og prøver at få min msn til at funke normalt.. og så har jeg lige fået sat topmodel på ;D omg XD jeg ser sådan noget tøse bræk. Ej jeg syntes faktisk det er spændene fordi tøserne der i er så stjernedumme bitches XD haha… ej.. hovedsagen er at jeg elsker at se hvad man kan gøre med et kamerea, og samtidig lærer man noget om at fotografering, og det er bestemt noget der falder i min smag… Bla bla… Nu er det spændene hvem der bliver stemt ud… tadadam!… And out is Leah!! Buhu hva? Okay om andet… ja… I dag har jeg været i skole. Og afleveret biologi rapport. Om osmose XD kæft det var noget geil… Men ja.. På lectio.dk står der at jeg ikke har afleveret -.-” men det gør der også ved de andre.. Håber sku lige den lære tager sig sammen og får det ændret, for gider ikke have skriftligt fravær…

I morgen ser min dag således ud; Skole til 15.10, arbejde fra 16 til 19, hjem, se en fandens masse asiatiske gysere! Yaay! Ja i kan nok regne ud hvad jeg glæder mig til.. Arbejde selvfølgelig.. eller ikke… det er da gysere… Som jeg skal sidde for mig selv og se O_o Hehe, men det er jo ligesom dagkost efterhånden.. der er bare ikke noget bedre end at sidde og se gysere. Og ved i hvad? I får også noget ud af det… I får det ud af det, at jeg laver anmeldelser til jer engang imellem. Overvejer lidt at skrive en om den film jeg så for to dage siden ”Bloody reunion”. Jeg kan vidst godt afsløre at den var okay. Så vil jeg så se ”someone behind you” og ”Vaniched” i morgen. Så må vi se hvordan de er. Jeg tror Someone behind you, er god. Men tvivler lidt på Vaniched. Men dem jeg skriver med fra AHM siger at jeg skal se begge to, så det gør jeg da XD (gruppepres *tude* hahaha)

Mmm… Nu bliver det snart vinter. Gud hvor jeg hader vinter. Jeg vil til at bruge min lyslampe i god tid tror jeg. Bare for en sikkerhedsskyld. Det er bedre end at tage risikoen ved at jeg kan få det dårligt, når der bliver endnu mindre sol. Arg. Det er bare et problem, for jeg glemmer at bruge den. På dét punkt er jeg simpelthen så stjerne dum XD haha.

Uhh lidt til jer hesteinterresseret. Er begyndt på et lille program med min hest, Lady, for at knytte båndene i mellem os lidt bedre. Pt. Arbejder jeg meget fra jorden med hende, fordi jeg har haft nogle problemer med at hun har været meget aggressiv, især når man gik ud på folden med hende. Jeg har været i gang med mit lille projekt i to uger eller sådan noget. Vidst endda kun 1½ uge. Og ved i hvad? Det går allerede meget bedre! Hun er meget nemmere at have med at gøre… Jeg tror virkelig det var godt jeg tog mig sammen til det her. Hun er pludselig en helt ny hest. Selvfølgelig med alle de dejlige sider hun altid har haft, men de problematiske sider er ved at forsvinde som dug fra solen. Hvor er jeg glad for det <33

Angående det der med at være glad for folk.. Så er jeg bare lykkelig over at jeg har mødt Fannie… Hun er simpelthen et total match for mig. Er så glad for hende. Og det føre mig så videre til min Selma; hold kæft hvor jeg savner hende. Og det værste er at jeg ikke hører meget fra hende for tiden. Shit hvor gør det mig nedtrykt. Hun er så kær til mig. Og så langt væk :’( Og tænk.. Når hun rejser til NZ… Hvad gør jeg så? For fanden… Selma! Selma -.-” …

Jeg må til at slutte nu.. For jeg er ikke med på at gøre mig selv i dårligt humør over jeg savner Selma XD hahaha… SÅ! Bum bummelum! Hej hej!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.