I dag har været en rigtig dum dag. Det har været en ultimativ lorte dag faktisk. Fannie var i dårligt humør, og så blev jeg i endnu værrer humør… Biologi var simpelthen så kedelig i dag… Havde glædet mig helt vanvittigt til Idræt i dag, fordi jeg troede vi skulle spille barsket eller sådan et eller andet… og så skulle vi lave alt muligt airobic crap… og lege blindebuk -.-” Geez… Og næste gang skal vi danse! Tror bare ikke denne dag kunne blive meget værrer! XD Dammit. Det eneste positive er satme at jeg lige har ædt en flødebolle. Hvilket i bund og grund ikke er positivt, fordi jeg i forvejen er alt for fed… Baaah!… og så lukker Butterfly’s side måske -.-” Fuld forståelse for det… Men det er trist, da der endelig var en blog jeg gad at følge med i.. sådan for alvor… Buhu…

It’s a sunny daaaay! Woop woop! A suunny daaaay!
Eller måske ikke -.-” Faktisk har der været rigtig lorte vejr i dag… Fedt… stopper bloggen nu… Er træt, og har hovedpine… og jeg brokker mig for meget.. Brokker mig også for meget over, at jeg brokker mig for meget XD haha!

Dagens højdepunkt… igen… Elsker det “klip” XD mahaha!

Trippe, trippe, trap… klask!…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.