Jeg har lige kort tid til at skrive imens jeg køre i bussen. Jeg er på vej på arbejde. Jeg skal møde her klokken 11:30 og være på arbejde i 6½ time. Jeg orker godt nok bare slet ikke, men det er jeg vel nødt til. Jeg har slet ikke haft tid til at blogge her i weekenden, da jeg har været til 70 års fødselsdag, hos min pap farmor. Det var skam hyggeligt, men det er også lidt udmattende at være sammen med så mange mennesker på én gang. I morges holdte vi så Tobaks fødselsdag. Hun bliver 14 her på tirsdag ^__^ Hun fik en trøje, et halstørklæde, og en computertaske. For én gangs skyld lader det ikke til at hun vil bytte det hele, som hun ellers plejer at ville! Haha! Jeg bytter sku næsten aldrig mine gaver – tror det har noget med dovenskab at gøre XD

Jeg har en god nyhed til jer… Jeg er i gang med at lave to nye ”Blogspots”. Dvs. at vi bliver 3 der skriver blogs på min hjemmeside. Den ene er Tobak, og den anden er Mikkel. Jeg har valgt disse to til at hjælpe mig med dette, da jeg syntes de er de rette til opgaven, og fordi Tobak og Mikkel i hvert fald har vidt forskellige hverdage. Min og Mikkels hverdag, går selvfølgelig lidt oveni hinanden da vi jo næsten er sammen hver dag, men derfor har vi alligevel forskellige syn på tilværelsen, og helt bestemt forskellige måder at skrive blogs på XD haha! Nogen syntes Mikkel er sjovere end mig, og det er han sku nok også… De vil begge fortælle kort om dem selv i deres første blog indlæg, så det vil jeg ikke komme mere ind på. Bare i tager godt i mod dem. Jeg vil sætte deres blogspots så hurtigst muligt. Det skal lige siges at det eneste de kommer til at have noget at gøre med på siden, er altså hver deres ”blogsted”. Til gengæld er de fuldstændig frie til at skrive når de vil, og om hvad de vil… Jeg syntes selv det er en ret spændene idé, da det er lidt unikt. Har ikke set andre sider med flere ”blogspots”, men der er selvfølgelig sikkert nogen der ude på det store internet et sted ^__^ heh.

Efteråret har lagt sig over os. Jeg hader virkelig denne halvdel af året. Her er så vådt og koldt. For ikke at sige mørkt. Jeg syntes virkelig at det kan ødelægge ens dag, når vejret svigter på den måde XD Så får man virkelig lyst til at bo i udlandet! Hehe… Et varmt sted i hvert fald. Min mor syntes at efteråret er det smukkeste nogensinde. Jeg kan godt se pointen i at det er flot med en masse farve nuancer, men den grå himmel, den våde, udtrådte jord, ødelægger det hele. For ikke at tale om kulden. Nu brokker jeg mig igen. Haha. Ej positivt set på det, kan jeg fortælle at jeg faktisk glæder mig til jul i år! Det er et mirakel! Jeg tror vidst nok, at vi bare skal holde jul her hjemme. Det er rart hvis vi skal det. Det er det jeg bedst kan lide.

Jeg har for resten taget sygt meget på -.-” og jeg har ikke været ude og træne siden sidst. Så kom Berlinturen nemlig, og så fik jeg ikke aftalt noget med nogen. Men jeg vil høre om Mike ikke vil med ud og træne torsdag, tror jeg at det var, for der har jeg vidst fri 11:30 fordi nogle af mine mediefags timer er aflyst. Lykke! Hov… Det med timer.. Minder mig om at det helt 100 bliver et helvede i næste uge… Vi har fået nyt skema… og omg… Vi skal være i skole til 16:15 en mandag! Før i tiden var det om onsdagen! Det var altså lige lidt mere overskueligt -.-” Mandag… Der er man jo ikke kommet sig over weekenden endnu XD haha! Men okay… De sidste to timer er idræts timer. Og jeg kan rigtig godt lide idræt ^__^

Så er klokken 18:26 og jeg er lige kommet hjem fra arbejde. Ej det er ikke helt sandfærdigt. Jeg er lige kommet hjem til Mikkel. Vi har aftalt at hygge i aften, så egentlig har jeg ikke tid til mere bloggen.. Så vi ses ;D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.