Denne gang nåede jeg bussen med nød og næppe O_O Og ja… Endnu engang har jeg glemt at have min com til oplader, så denne gang har jeg 11 minutter til at skrive i. Jeg burde virkelig huske det, for det er et ideelt tidspunkt at skrive denne slags på. Jeg har også glemt at oplade min mp3 afspiller >.<” Doh! Så når min com går ud kan jeg ikke høre mere musik… Og lige pt. Er jeg nød til at høre en masse sange som fx Ni Rin Ka, og SAKURA, med Ikimono Gakari, og Rinne –Rondo-, med ON/OFF… Det er sku dejligt med noget godt j-music. Egentlig er der også mange andre sange som jeg er blevet helt huk på. Specielt en masse med HIGH and MIGHTY COLOR, igen… Og Alice Nine må jeg indrømme at jeg aldrig bliver træt af. Lige pt. Savner jeg for resten mine My Chemical Romance cd’er… De er også et par geniale guder. <33 Men Sarah har stadig min cd’er XD For ikke at sige stort set alle mine Naruto spil. Men glemte dem jo selv her sidst jeg var hjemme hos hende. Så. Lidt selvforskyldt er det jo nok.

Yay! God nyhed! F er startet i min klasse! Hvor genialt er det ikke lige? Han gik i Mikkels klasse før, men han ville gå første år om, og valgte derfor HF. Hvilket jeg priser mig lykkelig for! Han havde sin første dag i klassen i dag. Folk hviskede godt nok en del i hjørnerne O_o Til sidst var der da en som tog sig sammen og spurgte mig, om han ikke godt nok var homoseksuel. Så sagde jeg da selvfølgelig, at det var han. Så var der vild opstandelse om det (ikke negativt, men så ville alle høre om han så havde en kæreste og bla bla bla… hvad denne fyr hed, hvor han var fra osv.) Jeg fortalte nu ikke rigtig andet end at han havde en kæreste, og de da måtte spørge F selv om resten. XD Kært nok… Men kæft… Vi havde det hyggeligt. Tror virkelig at F er et godt pust til klassen. Lige hvad vi har brug for. Han er så sød og udadvendt.

8 minutter igen -.-” Men okay, nu er jeg da vidst også ca. halvvejs eller sådan noget tror jeg? Mmm… Har for resten en nyhed som jeg har det lidt blandet med. Jeg blev ringet op i dag, og spurgt om jeg stadig var interesseret i et job hos Føtex, for hvis jeg var, så havde jeg et job som ventede på mig. O_O De fucking ansatte mig?! Efter den lorte jobsamtale… som ikke bare gik dårlig, men som mildest talt var helt forfærdelig. Jeg er sku da nærmest bange for kvindemennesket som jeg havde jobsamtale med XD Hun var skræmmende. Haha! Men okay… et point til mig… Har endnu ikke været til en jobsamtale hvor jeg ikke er blevet ansat ^_^” Mhmhm…

Længe leve OD dag! Havde oprindelig tilmeldt mig dette års OD dag, men der var nogle ting som jeg fandt ret tvivlsomme, som gjorde jeg besluttede mig for ikke at ville støtte projektet alligevel. Men okay… Så får jeg en fridag! *Lykke*! Dvs. at jeg ikke skal i skole i morgen! Hvor genialt er det lige?! Mmm… Det er så genialt, for så skal mig og Mikkel hygge i aften… Når han altså endelig kommer hjem -.-” Haha! Well.. Skal faktisk prøve at lave citronfromage til denne specielle lejlighed XD haha! Har aldrig lavet det før O_o men okay… én gang skal jo være den første.

Nå, men jeg smutter ud og rider nu… Selv om at det er fandens til koldt -.-” Baaah! Jeg pakker mig bare ind i ski undertøj! Haha! Og så laver jeg suppe når jeg kommer hjem! Weheee!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.