… Okay… Det er nitten. Vi går direkte fra det ene store projekt til det næste. Hvorfor lige i december måned, hvor man i forvejen har ret så travlt hvis man hedder Simone -.-” *geez* Jamen det var da utroligt… Syntes bare ikke at jeg orkerne noget. Folk hiver í mig fra alle sider. Kan bare ikke finde tiden til alle… Glæder mig til December er overstået, så jeg kun skal klare ét job. Så har jeg nok også lidt mere energi til at rette op på alt det møg der lige pt. sker på hjemmefronten. Jeg har bestemt mig for aldrig mere at føle mig deprimeret, og ulykkelig. Dét kommer jeg alligvel ingen vejne med (Som om man selv bestemmer det XD)… Ej seriøst… Ole Henriksen, forstår sku da at få sig selv i godt humør… Må se at køre samme stil som ham XD Men seriøst.. Hvad har han så også lige at være ulykkelig over? Han er stinkende rig, hans karriere køre godt, han har et dejligt forhold… Doh… Hehe… Men jeg skulle nødig snakke… Jeg har heller ikke noget at være ulykkelig over. Det handler om at tage sig sammen ^^,” Hæh… mig… tage sig sammen.. HA…

Well okay… Nu skal jeg så arbejde i morgen. Og så skal jeg sådanset arbejde hver dag, til og med tirsdag. Må se om jeg ikke kan få stablet en aftale på bene med John onsdag. Medmindre jeg er død af stress inden XD lol haha! Så må jeg bare sove hele dagen i skolen, så jeg har kræfter til at tage nogen steder hen om aften (Jaaaa… jeg ved godt at alle andre også er trætte, og har mindst lige så meget at lave… men jeg er en svagpisser, og en brokrøv XD haha)… Yees…

Har lige sovet lidt på sofaen. Vågnede så og var total agresiv og vred. Er jeg bare konstant for tiden O_o tror virkelig at jeg gør folk bange XD men jeg kan ikke styre det overhovedet. Har bare lyst til at smadre en eller anden ned (overdrivelse fremmer forståelse… selvfølgelig har jeg ikke lyst til det XD)… Ej… men virkelig… Jeg har lyst til at råbe og skrige, og vælte ting >.<” *Rød pære der blinker med påskriften “præ-teenager på frifod”*…

Nåe.. Skal lave dansk aflevering til i morgen -.-“

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.