Gooooooood… Der er kaos i min klasse lige nu XD Det er bare for meget at folk flipper sådan ud på hinanden pga. en skide misforståelse. Men nå ja… Det er vel sådan piger skal være… Hæhæ… Damn… Jeg kan umuligt være en rigtig pige, for den slags konflikter røre mig ikke det mindste… Eller jo… Det var da meget fedt at vi fik fri fra timen langt tidligere, pga. det… I det lange løb er det nok bare ikke så praktisk hvis klassen bliver ved med at gøre den slags. “/ Så bliver vi da dumme… (Som om vi ikke er det i forvejen XD haha)

Igår var jeg lidt uvenner med min mor igen -.-” Men det gik dog over igen. Men det er bare så trættende, at tænke på at jeg konstant ødelægger et eller andet for andre. Jeg må virkelig være en socialafviger. Jeg får da ihvertfald konstant afvide “at jeg bare overhovedet ikke kan med nogen andre mennesker”… Det kan jeg nok heller ikke, men hvad nu hvis det er sådan jeg helst vil have det? Haha.. Syntes nu også at jeg har rigeligt med venner :D Såeh…

Men frikvarteret stopper lige straks, og så skal jeg lukke, for i matematik er det ikke tilladt at have commen tændt -.-” damn huh?… Haha.. Så skal man rent faktisk følge med XD haha..

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.