Jeg missede en blog i går?! Omg! Traume *rallelyde* … Og i dag ser den også ud til at blive mindre spændene må jeg indrømme X_x Jeg er helt vildt smadret af en eller anden grund. Jeg har kvalme og hovedpine… Men mest af alt er jeg helt sindssyg svimmel. Min svimmelhed har virkelig plaget mig i flere måneder nu O_o tror det er siden februar eller sådan noget. Så blev det bedre i en periode, og nu er det rigtig slemt igen. Jeg føler tit at jeg slet ikke kan rejse mig, fordi mit hovede snurrer rundt. Det er forfærdeligt. Og jeg er begyndt at drikke helt vildt meget vand, så væskemangel kan det næsten ikke være. Nu planlægger jeg at spørge min læge her d. 22 når jeg skal ind og have fjernet mit modersmærke på armen, og have livmoderhalskræft vaccinationen. Han er læge… Han ved det nok bedre end så mange andre X’D haha!

Jeg har været til frisøren… Og nej… Hun klippede heldigvis ikke for meget af. Tror jeg fik fortalt hende ret bestemt at det kunne hun bare vove på X’D Haha! Jeg hader at blive klippet! Det værste jeg ved!… Hmm… Er altid så bange for at de gør mit hår for kort. Det er dét ved mig selv jeg er gladest for, hvorfor er det så, så skide nemt at spolere med ét enkel klip med saksen?! Waa! Nå men det gik jo godt, og jeg fik farvet mit hår. Det er den sædvanlig kraftige brune farve så det ca. er sort. Det er pænt :D… Jeg er ihvertfald helt positivt overrasket over at det kunne gå så vellykket at være til frisør. Så fatter man pludselig ikke at man har udskudt det i ca. 8 mdr X’D Haha! Ved det… Mit hår var også virkelig slidt…

Jeg sidder lige nu hjemme ved Trice. Vi skal have ordnet det sidste inden NF fremlæggelsen i morgen. Vi venter til vi har spist. Vi er begge to helt vildt afkræftet lige nu :'( Er begyndt at frygte om jeg er blevet smittet af Kyssesyge. Båede Trice og Pernille har det X_X Haha… Ej hypokonder… Selvfølgelig har jeg ikke kyssesyge. Har slet ikke symptomerne på det, og desuden så ville Mikkel også have det nu ^^” La laj la laj…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.