Jeg får ikke tid til at skrive senere, så here we go. I morges var det sygt svært at komme op X’D Troede jeg skulle dø da uret ringede. Jeg stod endda næsten en halv time senere op en jeg plejer, men min hjerne var bare smadret af alt det lektieværk i går. Har også kun sovet ca. 6 timer. Mere end jeg så ofte gør, men i dette tilfælde ikke nok. Heldigvis er skal jeg kun være i skole til klokken 12 i dag, men så har jeg en masse andre ting jeg skal have ordnet…
Min plan for i dag ser ud som følgende:
– Gøre denne røv kedlige kemi time færdig (slutter klokken 12)
– Ud og køre klokken 12.45
– Påbegynde filmning af mediefagsprojekt ca. klokken 14:15.
– Tage hjem til Trice om eftermiddagen/aften, og lave NF projekt
– Sove X’D hahaha (Bliver der sikkert ikke meget af…)

Det var så planen for i dag. Lidt stressende, men det må jeg jo leve med. Nu til noget lidt sjovere. Jeg vil vise jer et billede på mine venners syge tankegang. Det er virkelig skræmmende og hyle morsomt X’D! Hahaha! Dette er et digt skrevet af en annonym ven af mig:

Du og jeg, vi er ren kemi, Sig mig nu, er det mig du kan li’?
Mit hjerte gør ondt, lige midt i mit bryst, mine ben de skælver, når jeg hører din røst.
Min kærlighed til dig, den er så stor, Du skal være min. Jeg ved hvor du bor.
Du smiler til mig, jeg vil bortføre din krop, langt ud i skoven, du kan ikke sige stop, for din mund er tapet, dine arme er bundet, kom min skat, se det store hul jeg har fundet.
Gør hvad du vil, ja bare skrig. Ingen kan høre dig, dit liv er snart forbi.

Hahaha! Jeg elsker simpelthen den sindssygt dårlige humor! Ö Hvordan kan man have levet uden dét i ca. 18 år? Haha… Fuckedness… Nå nu må jeg nok følge lidt med i timen, så med dette fantastiske digt vil jeg afslutte mit digt.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.