Wow her til morgen var jeg “allerede” oppe klokken 9. Indtil videre har jeg støvsuget, sorteret noget i en skuffe på mit værelse, surfet lidt på nettet, været i bad, og renset mit ansigt. Det har været en dejlig afslappende morgen, selv om jeg rent faktisk har lavet noget O_o Weird. Det har været rigtig lækkert at have en dejlig ansigtsmaske og noget på. Karma. Hmm lige nu er jeg på vej til at gå med Mille, og bagefter vil jeg evt. flade hår. Ved ikke hvorfor men jeg magter ikke lige mine krøller i dag.

Takket være Cathrine, ser min side nu bedre ud i FF :’D Wuhu! Og så skal alle forøvrigt krydse fingre for hende, for hun skal til danskeksamen i dag… Men uanset hvad får hun huen i dag :D!! Så tillykke til Cathrine! (Hf’er rock!! O_o)

Her i aften skal Tobak og jeg forøvrigt ud og servere til et møde. Det er rent faktisk derfor at jeg skriver min blog nu istedet for i aften. Det skal nok blive godt. Jeg køre lige forbi og henter Tobak når hun får fri fra skole, og så køre vi sammen til Aalborg hvor vi skal servere. Bliver dejligt med lidt ekstra løn ^__^

Shine on people! Ud og nyd det dejlige vejr :’D

Microcut DK hylder (For at komme på listen, læs Hér):
Silentdark, Lollirock, Miissy, Shiki-lebroche, Kiiz, Rikkesverden, Piecezz, Goldenfairy, Gulde.dk.
.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.