Jeg har lige spist nudler. Jeg er i lidt bedre humør i dag end jeg var i går. Godt humør kan man ikke sige. Men det er fordi jeg har sådan en underlig stress over at skulle på arbejde i dag X_x weird. Jeg er glad for at det er sådan en kort vagt. Så er den hurtigt overstået. Bagefter skal jeg hjem til Mikkel. Det bliver hyggeligt ^__^ Tror bare vi skal chille. Tror måske jeg tager “Parfumen” med hjem til ham (til dem der ikke ved det, så er det en film). Så kan vi se den sammen. Da jeg så den sidst, syntes jeg den var ret okay. Meget kunsterisk. Ihh… Jeg bliver helt i bedre humør bare ved tanken :)

Men jeg skal ikke for sent i seng i aften. Jeg skal nemlig hjem i god tid. Skal nemlig lige have gjort klar til at en pige fra nabobyen kommer og prøver Lady. Hvis hun kan lide at ride hende, kommer hun nok også torsdag. Derefter må vi se. Måske kan vi få opstillet en aftale om at hun rider Lady en månedstid? Og så må jeg derefter se hvad der skal stilles op med det hele “/ Hmm… Men for at være helt ærlig, gider jeg ikke tænke mere på det lige nu. Bliver helt trist ved tanken om at jeg måske sælger min elskede Lady. Hmm…


I går aftes da jeg var i dårligt humør fik jeg lyst til at lave et billede med noget blod på i adobe. Det blev hurtigt til et layout. Ikke ligefrem et af de mest gennemarbejdet layouts, men jeg syntes det var meget sjovt. Denne gang var det med vilje at det skulle være meget gråt (Har det ikke været de sidste 2 gange). Det blev vel ok. Ej det er ret grimt ^^” Haha! Men jeg syntes nu blodet er meget fedt. Nu står jeg bare i den situation at jeg ikke helt ved hvad jeg skal stille op med det? Måske skulle jeg ændre nogle ting i det, og lave det til et Phplayout man kan downloade her på siden? Eller også skal jeg prøve at lære skinning, så jeg kan have flere layouts på én gang… Ellers… Er den sidste mulighed at jeg gemmer det, og sætter det op senere?

Jeg har nogle ting jeg skal have ordnet inden jeg skal på arbejde. Så jeg vil smutte. Baah… Arbejde -.-” Haha! Skal lige have fundet mit arbejdstøj, fundet ud af noget med en bus, gå med Mille, prøve at få en grime på Lady (hun har smidt sin gamle, og er ikke ligefrem samarbejdsvillig), og så skal jeg lige have ryddet skålen fra nudlerne op… Og ting i den dúr…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.