Idag havde jeg en lang kamp med Lady. Det hele startede med at jeg for nylig opdagede Lady havde smidt sin grime (det heste nogengange har på hovedet når de står i indhegningen/folden). Eftersom at jeg ved at Lady kan være helt Umulig at have noget at gøre med, når hun står på folden, tænkte jeg at jeg nok hellere måtte komme igang med at prøve at få den på hende i god tid, nu hvor Sophie kom og skulle ride hende klokken 16:00. Det var meget godt. Jeg kæmpede en brav kamp fra klokken 13:20 til klokken 15:15 hvor jeg endelig fik grimen på hende. Jeg fik den på hende ved at lukke samtlige, 4, heste ind fra folden, så Lady følte sig ensom nok til at jeg måtte putte grime på hende -.-”

Men derefter gik alting godt med hende. Sophie var der klokken 16:00, sharp. Vi trak hende med ind og striglede hende, og sadlede hende med nød og næppe op (Gjorden (det heste har rundt om maven når de har saddel på) var næsten for lille, fordi Lady er blevet så overdrevet fed). Men vi fik det som sagt ordnet, og trukket Lady ud. Så kom vi til problemet. Sophie skulle op. Sophie er ikke vant til at stige op på så høje heste… Og slet ikke når de høje heste ikke vil stå stille nok, til at man får en menneskelig chance for at få foden ordentlig i stigebøjlen. Eftersom at Lady var ret livlig blev vi enige om at jeg lige skulle ride hende lidt. Så jeg lånte Sophies ridehjelm, og svang mig op, og tøffede så ellers frem af på kræet som ville alt andet end at skridte (gå ikke løbe). Da jeg havde redet hende i lidt tid prøvede vi igen. Sophie kom op ved andet forsøg (og efter at Lady halvt havde forvredet min finger). Derfra gik alt godt! Sophie og Lady arbejdede virkelig fint sammen :’D Så selvfølgelig lavede jeg en aftale med Sophie om at hun kunne komme her i morgen og ride hende lidt igen. ^___^ Imorgen gør vi det så lidt (meget) tidligere. Klokken 09:30. For så er der ikke så varmt. Vi ville egentlig helst have gjort det om aften, men der skal jeg til fødselsdag, så det kunne ikke blive til noget.

Til noget andet. I dag stod jeg faktisk først op klokken 12:30. Jeg var simpelthen så smadret (Gange 1000), og jeg trængte virkelig til at sove ud. Fantastisk at jeg endelig havde tid til det. Jeg var helt bedøvet da jeg faldte i søvn nede i stuen i går aftes, men Mikkel fik da vækket mig til sidst, og så fik jeg da slæbt mig i seng ^^” … Resten af dagen har jeg ikke lavet andet end at kæmpe med Lady, osv. som jeg allerede har fortalt om. Jo… Så var jeg lige henne og få en gammeldags is sammen med Mikkel i Østerhurup :’D Amme namme!

Jeg vil i bad, og så tror jeg at jeg vil direkte i seng ^__^ Ahh…. Nydelse… Glæder mig helt til begge dele! :’D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.