Jeg sidder lige nu ved Aau. Det er en midtvejs busterminal som ligger lidt udenfor Aalborg. Jeg er faktisk på redningsmission i dette øjeblik. Rasmus den klovn havde tabt sine nøgler i Aalborg. Han bor rigtig langt fra Aalborg, så der går ikke så mange busser ud til ham. Han var nødt til at tage til Aalborg igen for at hente nøglerne, for han kunne jo ikke komme ind i sin lejlighed uden. Klovn :’D Haha! Nu tager jeg så ind for at lede med ham, og bagefter tager vi ind og sover i Mikkels lejlighed. Hvorfor jeg behøver at komme der ind? Fordi Mikkel er på nattevagt, så uden mig kan Rasmus heller ikke komme ind i Mikkels lejlighed. Jeg kan jo ikke efterlade en god ven, tågende rundt inde i byen uden noget sted at tage hen ^^” (Ak ja. Jeg er blød som nogaut indvendig)

Nu kom jeg med en bus, så nu er jeg ca. ved Mikkels adresse, hvor jeg skal mødes med Rasmus, om 10 minutter. Det bliver godt at komme ind og få noget kaffe. Skal bare lige have noget kaffe (eller andet varmt), poste dette på siden, og så ellers bare i seng. Skal jo som altid op og i skole i morgen. Og som hver tirsdag skal jeg på arbejde om eftermiddagen. Hmm. Det stresser mig lidt, for jeg skal møde på arbejde klokken 15.45, men jeg har først fri fra skole 14.15 så det er super svært at nå på arbejde til tiden + jeg faktisk skulle have været til tandlægen i morgen klokken 16.20. Jeg må lige ringe og melde afbud i morgen tidlig. Håber ikke de tager gebyr for det, for det har jeg ikke råd til efter jeg lige har betalt 3000 kr til studietur i dag. Baah -.-” Det er også rigtig dumt af mig at jeg ikke havde tænkt over at min tandlæge tid faldte oveni min arbejdstid. Det er jo ikke fordi jeg skifter arbejdsplan hver måned eller sådan noget. Hmf… Dumme mig…

Nå ja, jeg må nok lige indskyde at Rasmus lige har ringet. Og han har fundet sine nøgler :’D ! Han vidste nogenlunde hvor han kunne have mistet dem, og rigtig nok – de lå på en bænk XD Doh… Nu skylder han mig en flødebolle eller sådan noget ^^, Nå… Må nok smutte nu… Skal af bussen om et ½ minut… over and out!

… Hurtig tilføjelse… Jeg havde så åbenbart glemt min nøgle hjem til Mikkels lejlighed… Så Rasmus og jeg er lige dumme. Vi måtte så tage bussen ind til byen, og bede om nøglen fra Mikkel på McDonalds… Men nu er vi hjemme. Vi klarede den ^^,

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.