Teksten har intet med dette indlæg og gøre X’D Havde bare lyst til at dedikere bloggen til en eller anden. Så nu blev det de stalkers, som jeg må have et eller andet sted, der ude i verden ^^” Ææh…

Dagen i dag har stået på familie fødselsdag. Min farmor blev 75 år! Så tillykke til hende!… Jeg skulle op klokken 6 her i morges for at gøre mig klar. Vi tog så til Holsterbro, hvor fødselsdagen blev holdt på en campingplads. Det var vildt hyggeligt, men nu er jeg godt nok udmattet. Det er udmattende at “skulle være på” hele tiden. Nu er jeg ekstra sart over for den slags af en eller anden grund. Min hjerne bliver godt nok bare brændt af når jeg skal være i størrer forsamlinger i længere tid. Selv om man jo ikke skal anstrenge sig det mindste. Hmm. Jeg er weird ^_^” Men jeg har en dejlig familie ;D

Jeg har nået at se et afsnit af “Romantic Princess” i dag. Nu er jeg kommet til afsnit 6. Karoline, siger at afsnit 6 er godt, så jeg glæder mig virkelig til at se det. Tror jeg vil sætte mig at se det, når jeg har fået noget suppe, og derefter vil jeg så i seng og sove. Aaaa… Bare tanken om at komme over i sengen får mig til at svæve i en drømme verden ^^” hehe… Virkelig tiltalende. Men der er vidst ikke emre at side i dag – bye!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.