Så er det halloween :’D Og hvad betyder hallowen? Det betyder gysere! Så i aften skal jeg bare sidde sammen med Mikkel, og se gysere. Vi har valgt at se 3+s’ gyserkavelekade ^_^ Der kommer ‘When a stranger calls’ (nederen film), ‘Besat’ (har jeg aldrig set), ‘From dust to dawn’ (kan ikke huske om jeg har set den ^^” tror jeg nok jeg har… Har den endda måske endda på dvd?), ‘Søvngængerne’ (aldrig hørt om? ^^”). Det starter her klokken 21.10, indtil da, ser jeg ‘Politistationen’ og chiller.
Men jeg kan lige så godt sige det som det er… Jeg elsker Halloween! Det er en af de gode ting, vi har fået fra USA! Seriøst… En hyldest til det ukulte :’D det er genialt! <‘3

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.