I dag har faktisk været en rigtig god og heldig dag. For leden besluttede jeg mig for at nu var jeg endelig klar til at genoptage siden. Det har jeg også tænkt mig. Jeg har et nyt layout jeg snart ligger op, og derudover arbejder jeg faktisk allerede med et nyt – Så det er bare lækkert. I dag kommer der ikke rigtig nogen blog, da jeg er på vej ud af døren. Skal på arbejde.

For underholdningens skyld smider jeg lige en sang af Linkin Park som jeg har hørt en del de sidste par dage. Jeg faldt pludselig over bandet igen. Havde faktisk næsten glemt dem (meget dårligt gjort af mig da jeg altid har elsket LP ^^”).

Min første blog i 100 år kommer i morgen. Jeg glæder mig faktisk helt må jeg indrømme ^__^ Bye… Arbejdet kalder…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.